1000pcs su boncuk büyüyen su topları Ev Dekorasyon Topraksız kültür su inci süslemeler Miniascape akvaryum

v13401

Yeni ürün

13.51TL 6.86TL

Etiketler: su boncuk, büyüyen su topları, Su Topu, Ucuz su boncuk, Yüksek Kalite büyüyen su topları, Çin su topu Tedarikçiler.

Karışık renkli 1000 ADET paketi

İpucu:

Malı aldıktan sonra, yaklaşık kabarcıklar bir kase kabın içine kristal toprak, bir çanta, (kabarcık büyük artı koşullara bağlı olarak) su değil, sıcak su ile soğuk su kullandığınızdan emin olun. Daha güneşli bir yer, ayrıca vazo gibi, bahçe ya da akvaryum balığı yer alması üzerinde etkisi, iyi bir hafta sonra yerleştirilen, saydam bir kap içinde ıslatılır Kristal toprak yüklü, çok iyi bir dekorasyon da Oh, oh çok harika.

Yetiştiriciliği için su genellikle bitkileri ekili İse kristal toprak, toprak ekili bitkiler ile bazı temelde uygundur muhtemelen ilk bakabilirsin bitki Seçimi: seçim: kristal toprak ile bazı uygundur

Özellikler / Fonksiyonlar:

İlk olarak, çok yüksek süs değeri ile bitki yetiştirmek;

İkinci olarak, iç ortam için renkli kristal toprak iyi rol bir oyun oynar;

Üçüncü veya daha fazla kristal parfüm kokuları toprağın uygun bir miktarda ekleyerek katı oda spreyleri, kokulu kalıcı, kapalı ortam geliştirmek yardımcı olarak kullanılabilir. Kristal optimum toprak veya su içinde yaşayan canlılar Yin Sheng yeşil yapraklı bitkiler, değil gerektirir sık sulama bakım, ne böcek, sivrisinek Jalan Jalan karıncalar, temiz, ana maddeler Bu ürün reçine, aljinik asit veya nişastalı maddeler, değil bozulmaya ve solmaya, ve toksik olmayan, zararsız, çevreyi kirletmeyen, oteller, aile ve diğer halka açık yerlerde dikim çiçek güzelleştirmek için en iyi malzeme çevre. gölge bitkiler için, Phnom Penh, örümcek bitkiler, renk taro, Amerika taro yaprak dökmeyen, beyaz palmiye, Gümüş kenar Pak Cheung ot, sonra kaktüs, Goldfinger, Gümüş, yakut, philodendron, mor yaprak Benn çim, yeşil turp, Ra, kalp Siz mucize trading taro ve diğer iç mekan mobilya çeşitleri dikim için en uygun: Amaryllidaceae, eğrelti otları, avuç içi, zambak, örneğin: Nergis, yaprak dökmeyen tırmanma, şanslı bambu, cep hindistan cevizi, Brezilya demir, Syngonium, Kaplan geri.

Renkli küçük kristal boncuklar, suya yavaş yavaş büyür, ah sihirli çok olacak! Kristal berraklığında, özellikle güzel! Esnek, yerden seker.

Kullanır:

Yaygın hava temizliği içinde kullanılabilir

Çünkü havada amonyak, kendisi ve rolü, bu yüzden hava temizleme iyi sonuçlar elde etmek, böylece evlerimizdeki hava, daha taze, eğlenceli, aynı zamanda yeşil alanların ekimi dikimi yanı sıra bitkiler gölge için kullanılan, kökleri kapalı olarak uygulanabilir, kristal bir toprak almak değil; aynı zamanda bitkiler için oksijen ve besin sağlamak daha temiz olmak, etkili kokuları ortadan kaldırır,

  • Yazın: Kristal Toprak
  • Model Numarası: M
  • Ünite Tipi: (1000 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 12cm x 3cm (5.91in x 4.72in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.