DİY Kahve Defteri, Cardmaking Süslemeler İçin Açık Kahve çekirdeği,Kahve Fincanı,Kahve fincanı Pul Malzemeleri

v14379

Yeni ürün

17.15TL 14.61TL

Etiketler: Kahve çekirdekleri, Kahve Fincanı, pul defteri, , Ucuz kahve çekirdekleri, Yüksek Kaliteli kahve fincanı, Çin defteri, Tedarikçiler için pul.

Hoşgeldiniz İyi Tebrik Dükkanı ! Defteri,Cardmaking Süslemeler **DAHA fazla *KAYDETMEK İçin DİY Kahve-Açık Kahve çekirdeği,Kahve Fincanı, Cezve Pul Malzemeleri

*EĞER BİZE SORUŞTURMA e-POSTA YOLUYLA*** *Ürün: Net Damga *Malzeme: Silikon TOPLU SİPARİŞ PLS SATIN almak gerekiyorsa**

*Yaprak Boyutu: 10 cm x 15 cm/4" x 6.1" Bu eğlenceli açık damgası ayarlayın defteri,kart yapma, değişmiş sanat için büyük ve daha fazla.

ÖDEME:

1.Hoş sistemi ödeme yöntemi Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro banka kartı, WebMoney ve banka havalesi dahil kabul edin. Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş gelecekte mevcut olacak.

2.Eğer en az 2 öğeleri satın almak ve birlikte ödemek istiyorsanız sepete Ekle kullanın lütfen. 3.Hoş sistemi ödeme 1-2gün ihtiyacı teyit edecektir,parsel sadece ödemenizi geçip sonra gönderilen olacaktır. 4.Eğer hala ödemeyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız ,buraya tıklayın

NAKLİYE: 1.Çin Sonrası Hava Posta ile ücretsiz gönderim politikası 2-5 iş günü içinde gönderilen numara verilecektir izleme olurdu.

2.Eğer alıcı acilen bizimle irtibata geçin,sadece ekstra kargo ücreti ödemek lütfen mal ihtiyacın olursa,TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, S. F. Express ile gönderilen eğer isteğinize göre yapacağız.

3.Lütfen nakliye ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bizimle irtibata tereddüt etmeyin.

VERİR: 1.Eğer parsel ile tatminsiz varsa,pls aldıktan sonra 7 gün ile bize ulaşın. 2.Döndürür yalnızca öğeyi orijinal ambalajı içinde kullanılmamış ise kabul edilir. Geri bildirim: 1.Eğer aldıysanız parsel tıklatın TAMAM hasebiyle lütfen. 2.Nötr ya da kötü geribildirim kabul edin, eğer herhangi bir sorunuz varsa,bizimle irtibata pls ilki, en iyi sorunu çözmek için çalışacağız yok. 3.eğer bir sorunuz varsa lütfen bizimle irtibata geçiniz. Baskı ürünlerinde uzmanlaşmış,Kağıt ürünleri,Plastik Ürünleri Çin'de bu Kıyı kasabasında Bulunan ABD: hakkında,Çin'in Shenzhen şehri ,yeri bilmek iyi oldu.Kıyı Şehri Çin hediyelik city, Çin baskı şehir denir.üretim kağıt ürünleri, plastik ürünleri ve baskı ürünleri birçok ürün Bir sürü tüm dünyada ihraç edilmektedir. Eğer bu madde bize bildirin, özel bir ihtiyacınız varsa,size daha iyi bir anlaşma teklif ederiz.

  • Model Numarası: YZ101
  • İçin: Kapakları, kart yapma, altered art ve daha fazlası.
  • Boyutu: 10cm x 15 cm
  • Ürün: DİY damga
  • Öğe Durumu: Yepyeni
  • Menşe yeri : (Anakara)Çin
  • Malzeme: Silikon
  • Paket Boyutu: 17cm x 12cm x 3cm (6.69in x 4.72in x 1.18in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)

İlgili ürünler

Trending.