Yeni Gelenler (DVD ve Hile) Irade - Sihirli Numara,Yakın Çekim,Yanılsama,Eğlenceli,zihin oyunu olacak Magia Sahne,Kehanet

v15065

Yeni ürün

96.02TL 86.42TL

Etiketler: Sihirli Hileler, hile ve dvd, trick magic, Ucuz sihirli hileler, Yüksek Kaliteli hile ve dvd, Çin trick magic Tedarikçiler.

Daha 5065587508344107 /20.50 $ /17,50 $ US //6.99 dolarlık ABD /14.00 $ /6.20 dolar BİZİ parça parça BİZİ $ 8.50 //7.98 dolarlık ABD /4.99 $ parça BİZİ $ 12.99 US /30,00 dolarlık ABD /37.99 dolarlık ABD /16.85 $ parça parça parça BİZE BİZE

Demo: v.youku.com/v_show/id_XMTg3OTUxOTg2NA==.html Açıklama:

Steve Cook tarafından ırade kadar yakın, yürüme, ya da sihirbaz/mentalist oturma odası için mükemmel bir Banka Gece etkisi Çek tamamen.

Banka Gece izleyici ile bir favori olmuştur ve bu klasik Steve'in yeni emin bir yangın kazanır.

Dört renkli zarflar katılımcıların birine teslim edilir. Zarfların karıştırmak ve onları dağıtmak.

Her zarfın içeriğini ortaya çıkıyor ve tabii ki kazanan zarf var.

Irade renkli zarf ile tam (bonus olarak da Steve Cook ve Peter Nardi tarafından rutin ve sunumlar DVD derinlemesine eğitim bu yüzden sizinle her yerde bu taşıyabilir ve bir tam set dahil büyüklükte bir poker) geliyor.

Değil ama aynı zamanda bu inanılmaz etkisi için gelecekteki tüm ipuçları, kazanmasının ve rutinleri erişim sağlayacak çok önemli bir kayıt kodu alacaksınız.

Unutulmaması gereken önemli noktalar:

Gerekli el (hayır olmaz)kolay

Tamamen kendine (bir şey zarfı eklendi)bulunan

Anında reset

Birden çok rutin fikirleri

Tamamen eller gerçekleştirilen kapalı olabilir.

Irade hayal edilmiştir Banka Gece etkisidir.

Rutin fikir:

Dört kart gösteren düşünün. Seyirci senin yüzüstü onları karıştırmak için (yani kimse renkli zarfların içine herhangi bir kart herhangi bir yerde sırası bilir) ve daha sonra zarflar karıştırmak ve onları dağıtmak istedi.

Her kart gerçekten eve alamazlar aldıkları bir ödül ve ne ödülü aldı devlet.

Bir seyirci sayısı zarfı açar ve bir lolipop olduklarını ortaya koymaktadır. Cebine ulaşmak ve onları bir lolipop ver.

İki seyirci sayısı kartvizitinizi olduklarını göstermek için zarfı açar. Cüzdanından bir kartvizit al ve onlara ver.

Şimdi sana dağıtılan onlar sadece bir zarf bıraktı, biridir. İsterseniz (ya da izleyici olabilir) ortaya açmadan tüm içeriği de dahil olmak üzere cüzdanını kazandınız!!!

Irade için çok rutin bir fikir, kavram seveceksiniz!!!

Tüm öğeleri stok, Sevkiyat ve ödeme aldık sonra 48 saat içinde sevk edeceğiz. Hafta sonları ve resmi Tatil günleri satın alınan Ürünler bir sonraki Pazartesi veya iş günü gönderilir unutmayın. Teslimat Çin post ve kötü havalarda kaprisleri insafına olduğumuz gecikme için konu olduğuna dikkat edin lütfen. Ücretsiz nakliye öğeleri Hoş Standart Kargo ile gönder. Eğer acilen bu numarayı ihtiyacınız varsa,lütfen Hoş Standart Shippinng için(DHL/FedEX/EMS) hızlı Teslimat Süresi nakliye yolu seçin,15-60 gün teslim alacak,ancak garanti edilmez.(güncelleme izleme bilgileri DHL/FedEX/EMS Nakliye için), 7-15 gün teslim alacak,ancak garanti edilmez.Çin nakliye, yüksek sezonda (güncelleme ile izleme bilgi), Hoş Standart Shippinng ile kargo birkaç gün gecikme olacak. Eğer biz sipariş göndermek sonra aşağıdaki zamanlanmış gün içinde parsel almadıysanız, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.Elimizden teslimat bilgileri kontrol etmek ve sizin için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız. Müspet görüşleriniz görüşleriniz bizim için ÇOK önemlidir.Eğer bize 5 yıldızlı hizmet vermek ve minnetle olacak gibi hissediyoruz. Her zaman sizin için de olumlu geri döneceğiz. Bu yüzden sizin için bu sorunu çözebiliriz eğer hile ile memnun değilseniz, lütfen geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın.

/15.00 dolar getirmemize /29,99 dolar getirmemize /10.80 dolar parça BİZİ /15.00 dolar parça BİZE 5065587508344041 Sıcak US $ 20.00 /piece /14.89 $ adet /9.00 $ adet /22.99 $ parça /12.50 dolar /8.20 dolar /9.20 dolarlık ABD /13.98 $ parça

  • Marka Adı: ZQİON
  • Cinsiyet: Unisex
  • Boyutu: other
  • Uyarı: Ateşten Uzak
  • Talimatları Dahil: Evet
  • Malzeme: Kağıt
  • Özellikleri: Öğrenmek,Yapmak Kolay,Acemi,Profesyonel,Büyücüler,Cadde,Sahne
  • Yaş Aralığı: 12-15 Yıl,Yetişkinler
  • Model Numarası: KUTU 115396
  • Yazın: Kartı
  • Performans Formu: Yakın çekim Büyü
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 20cm (7.87in x 5.91in x 7.87in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.18kg (0.40lb.)

İlgili ürünler

Trending.