Eldiven Kesme 1 Çift Eldiven Anti Güvenli Bir Koruma Paslanmaz Çelik Metal Örgü Kasap Açık Nefes Kesti

v25534

Yeni ürün

47.94TL

Etiketler: eldiven fiyat, eldiven Prenses, eldiven dantel, Ucuz eldiven fiyatı, Yüksek Kaliteli eldiven Prenses, Çin Tedarikçileri dantel eldiven.

23 ortam sıcaklığı kullanımı: -20 Santigrat+100 Santigrat Boyutu: Bir boyut uygun en çok insan Boyutu malzeme: Paslanmaz çelik tel, yüksek kaliteli polyester ve yüksek elastik kimyasal lif.5x13.(Resim gösterildiği Gibi) 5x10cm Ağırlık: yaklaşık 125 gram Renk: Siyah Açıklama: Malzeme non-toksik, giymek kolay, nefes alabilen, esnek, dayanıklı. Paslanmaz çelik tel, yüksek kaliteli polyester ve yüksek elastik kimyasal lif yaptı. Üstün anti-kesme performansı. Performans yırtılma aşınma direnci ve dayanıklılık. Anti-kesme performansı, bıçak dayanıklı, anti-aşınma, anti-gözyaşı, esnek, kaymaz, nefes alan, kesim ve işleme için de uygun, Makine İmalat Sanayi, inşaat sektöründe, cam işleme, sac işleme. Bu hançer, Üçgen kazıyıcı, cam, taş, vb gibi keskin maddeler tarafından zarar azaltmak. Paketi Korumak için Bir çift Eldiven Dahil:

1. Aşağıdaki ödeme yöntemleri: Alipay, MasterCard, Qıwı Cüzdan, Boleto, Moneybookers, Western Union kabul ediyoruz. 2. Koruma sadece Hoş platformu tarafından acceped ödeme yolu verir.

1. Comfirmed olmak ödeme sonra (iş günü değil, tatil veya hafta sonu) 2-3 gün içinde öğeleri göndereceğiz.

2. 30 gün içinde ödeme maddeden alma, lütfen bize ulaşın mi yoksa. Size zamanında cevap verecektir!

3. Siparişiniz 5$r ise, Ücretsiz kargo ürün (merak Etme, ürünün güvenli bir şekilde gelecek) ayrıntılı izleme bilgileri sorgulamak, eğer daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyarsanız, Çin Post seçin nakliye maliyeti ödemek gerekiyor Hava Posta veya diğer Kayıtlı lütfen.

1. Alınan lütfen paketi kontrol ediniz. eğer herhangi bir sorunuz varsa, zaman içinde bize ulaşın, Madde 7 günden fazla elinizde Varsa lütfen kullanılan, Hiçbir Nedenle iade etmek istendi eğer kabul edilir, Nakliye maliyeti her iki bölümü ile ayı olmalıdır. 2. Not: Erkeklerin kusurları garanti edilmez,bu tür bir zarar olarak kullandıktan sonra yapılan,su hasarı ve benzeri.

  • Marka Adı: Kinsmirat
  • Model Numarası: WJ0215
  • Malzeme: Paslanmaz çelik+polyester
  • Paket Boyutu: 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: Çift
  • Paket Ağırlık: 0.13kg (0.29lb.)

İlgili ürünler

Trending.