Özel Bebek Duş Zemin Altın tek Boynuzlu at yeni Doğmuş Doğum günü Vinil Fotoğraf arka Plan PA-005

v2631

Yeni ürün

94.65TL

Etiketler: Vinil Fotoğraf Arka Plan, fotoğraf arka plan, vinil fotoğraf, Ucuz vinil fotoğraf arka plan, Yüksek Kaliteli fotoğraf arka plan, Çin vinil fotoğraf Tedarikçiler.

Polyester kumaş kırışıklık-güvenli hem de yıkama ve kurutma makinesi olan kumaş gibi ücretsiz Polar. boyalı en son ve en büyük bilgisayar bizim Temizlik kolay! Sadece çamaşır makinesi ve kurutucu da üzerinde olabilir herhangi bir ek kir durulama hassas bir döngü koy. Uygun: Fotoğraf arka plan, sahne Fonu, doğum günü partisi, fuar, büyük ölçekli billboard vb. Ücretsiz malzeme Dayanıklı Renk uzun & yeniden kullanılabilir Max ömürlü UV Yıkanabilir ve Kurutma makinesi güvenli Yoğun Canlı Renk Dayanıklı ve Güçlü Işık emici Non-yansıtıcı Su Makine ve malzeme Ağırlık:160 gr/GSM Kompakt ve Hafif Kırışıklık. Genişlik: 300cm sorunsuz

Vinil zemin canlı basılan görüntüler ile. Bir-(doğum günü partisi) zaman kullanımı, aile fotoğrafçılar için uygundur . kolay arka plan stand üzerinde asılı olmak için yapar hafif ve taşınabilir olacak. Fotoğraf arka plan, sahne Fonu, doğum günü partisi, fuar için uygundur. Malzeme Ağırlığı:235 G/GSM etkili, basit Maliyet, su geçirmez Olmayan Işık emici Bilgisayar Katlayın ve Taşıması Kolay-realizm, Yoğun Canlı Renk Max için basılmış.genişlik:300cm(10ft) sorunsuz(diğer satıcıların, Max. genişlik 150cm sorunsuz, bu boyut ,dikiş) var.

(Vinil kumaş)malzeme: Resimli bez

Malzeme Ağırlık:120GR.

türü: dijital baskı

Gerçekçilik için baskılı özellikleri: Işık emici , yansıtıcı Olmayan , hiçbir cep ,bilgisayar.

İçin: düğün, yetişkin, çocuk, tatil Partisi, ticari iş , reklam görüntüleme vb.

(Arka planda gerçek sahne simüle etmek için kullanılır)referans resim:

Eğer resim isterseniz,numarayı yaz.bana mesaj bırakın.

(Eğer özel boyutlandırma ihtiyacı varsa, bizim arka herhangi boyutta özel sipariş edilebilir. Lütfen bize ulaşın)

Özelleştirilmiş arka plan yapmak nedir? Bir: müşteri hizmetleri, bizim istek gönderebilirsiniz ya da emri altında bir mesaj bırakabilirsiniz,tasarımcımız sizin için proje,sonra onaylamak yardımcı olmak için bir örnek göndereceğiz. Eğer kendi görüntü basılmış, lütfen Müşteri servisimiz temas istiyorsanız veya mail: mehofoto,yahoo.com gönder,görüntü ile arka plan basacağız. S: Ne kadar mal almak mal olacak? Bir: mal üretmek için 2-5 iş günü ihtiyacımız var. Eğer ihtiyacınız belirli bir tarih varsa, bizimle irtibata geçebilirsiniz, hızlı kargo sunabilir. İş express için ekstra ücret ödemeniz gerektiğini lütfen unutmayın. Q: sipariş kargo benim yuvarlandı istiyorum, mümkün mü? Yuvarlandı nakliye: tabii,biz, bize arka planında kaç ve boyutu söyleyin Ve lütfen unutmayın, bu sayede kargo ücreti için ekstra ücret ödemeniz gerekir lütfen. Q: hala siparişim Ne oldu uzun zaman için paket geldi mi? Bir: bu durum,lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. özür dilerim sizi tatmin edici bir alışveriş deneyimi vermedi.seni en iyi şekilde yardım etmeye çalışacağız.

Dikkat

Onun üstüne hiçbir cebi .

5x7 zemin için, bir parça. Diğer Boyutlar için, birlikte eklemli ama şimdi fotoğraf çekim olduğu etkiler.

Öğe renk gösterilen resimden farkı, monitör nedeniyle veya hafif ateş olabilir. Normaldir, lütfen anlayın .

Öğeleri kolay arka plan stand üzerinde asılı olmak için yapar hafif ve taşınabilir olacaktır.

Madde katlanmış ile, taşımak için kırışıklıkları kolay olacaktır gönderin .

Kırışıklıklar kaldırmak için yolu vardır:

Sıkıca 3-4 gün için bir silindir ile sarıp 1), Tamam olacak.

2) maddenin arkasında bir demir ile Isı, o zaman daha düzgün olacak.

Eğer belirli boyutlandırma ihtiyacı Varsa da bu madde için 10X20ft 10X10ft 8X12ft,8X8ft, 5X7ft arka plan var,

arka plan herhangi boyutta özel sipariş edilebilir. Lütfen bizimle irtibata geçiniz .

Ayrıca, herhangi bir yüksek sağladığınız görüntü res baskı yapabiliriz.

Arka planlar, Kumaş, tüm kumaş Çin yapılır ve sipariş sırasında yazdırılır. Teslimat süresi 2-3 iş günü, pls almak için sabırlı olun.

  • Marka Adı: comophoto
  • Stil: Çocuklar
  • Model Numarası: PA-005
  • Paket: Evet
  • Malzeme: Vinil
  • Kullanımı: Fotoğraf Arka Planında
  • Yazın: Sprey Boyalı
  • Boyutu (mm): 100x150cm Vinil, 150x150cm Vinil, 150x220cm Vinil, 200x200cm Vinil, Vinil 180x250cm, 180x300cm Vinil, 250x250cm Vinil, 300x300cm Vinil, 150x220cm Polyester, 200x200cm Polyester, Polyester 300x300cm
  • Paket Boyutu: 25cm x 35cm x 6cm (9.84in x 13.78in x 2.36in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)

İlgili ürünler

Trending.