Yaratıcı Buluşlar Seti Happyxuan DİY Trafik Işığı Modeli Ahşap Bilim Deney Çocukların Eğitim Oyuncak Anaokulu

v28681

Yeni ürün

68.45TL 34.22TL

Etiketler: teknoloji buluşlar, el yapımı çocuk oyuncakları, bilim deney, Ucuz teknoloji buluşlar, Yüksek Kaliteli çocuk oyuncakları el yapımı, Çin Bilim deney Tedarikçileri.

DİY Trafik Işığı Ahşap Malzeme Bilimi Deney Uygun Teknoloji Buluşlar Çocuklar Eğitim Oyuncakları için Malzemeler el Yapımı

Ürün malzeme:ahşap

Ürün ampuller, batten, vida, mavi çizgi, kırmızı çizgi, manuel şunlardır:

6 yaşında uygulanabilir yaş:

Not:fiyat 1 set içindir

1.İlk adım olarak, her deliğe takılmış çerçeve, üç ampulleri monte, üç mavi iplik iyi bir direnç bağlayın.

2.İkinci adım, Pil Kutusu koymak, Pil Kutusu hattı bağlayın gösterildiği gibi, kırmızı çizgi (pil + kafa) Pil Kutusu anot bağlamak için unutmayın.

Ayrıntılı talimatlar için mesaj kutusu lütfen bizimle iletişime geçiniz. Teşekkürler.

Belki de bilim oyuncaklar mükemmel değildir, ama bir araya iyileştirilmesi,keşfetmek ve bu eğlenceli eğlenceli tadını çıkaralım.

Sık Sorulan Sorular:

1. Ahşap sopa beyaz ahşap tutkalı kullanın. kuru için, sabırla bekleyin 20 dakika ihtiyacı var.

2. Negatif sonu uzun: Pozitif Kısa Sonu:

3. Negatif Sol: Olumlu:

4. Olumsuz tarafı Olumlu tarafı kırmızı teli bağlayın, siyah tel bağlayın

5. Bıçak pili takın sonra anahtarı kapatın.

6. Pil takıldıktan sonra, motoru çalıştırmak değil.

lütfen kontrol edin bıçak anahtarı kapalı. ya da kontrol kablo bağlantısı doğru değil, gevşek.

Neden Bize? Happyxuan e-Mağaza 4 yılda bir mağaza var. Fikir bizim çocuklar için en iyi eğitici oyuncaklar sunmak. Genciz, ama istiyoruz ve elimizden geleni yapacağız. ve sesini çabamız kaynağıdır. ve inanıyoruz, iletişim sorunları çözmek için en iyi yoldur. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, nerede olursanız olun mesaj yoluyla irtibata geçiniz. 1. bizi nasıl bulabilirsiniz? Hoş sadece arama "Happyxuan". 2. Ambalaj uygun şekilde ürünün en iyi yüzünü görürsünüz sağlamak için parsel pack olacağız. 3. Nakliye Genellikle (Çin Tatiller hariç) 3 gün içinde en iyi nakliye yolu ile Siparişler gemi. Üzerinde $5 emir, Taahhütlü posta ile, alıcının ülkesinde izlenebilir için. 4.Gümrük, Eğer küçük paketlerde düşük değerler paketi veya beyan gümrük vergisi ödememek için gerekirse bu sevkiyat sorumlusu iş arkadaşları görebilir sırada bir not alın, lütfen. 5. Satış sonrası ve Garanti en iyisini yapmak istiyoruz, ancak hatalar veya unexpectations olabilir olur. Eğer parsel kaybederse,tam bir geri ödeme ya da kızıyor. Eğer ürün bozuk veya arızalı ürünler, kısmi veya tam bir geri ödeme ya da kızıyor. Eğer yanlış bir ürün, tam bir geri ödeme ya da kırgın olmadığını. Siparişinizin koruma zaman dikkat ediniz. ve eğer zaman, lütfen genişletmek için bize ulaşın. Bir kez sipariş aldıktan onayladıktan, bir iade başvurusu için 15 gün süreniz var. 6. Geri bildirim eğer bizim ürün ve hizmet gibi Eğer 5 yıldız ışığı bize yardım edin. ve sıcak karşılama bizimle fotoğrafları ve mutluluğunuzu paylaşmak için. 7. Hakkında Dropshipping Eğer dropshipper iseniz, sırayla bir yere not edin lütfen. meslektaşları emirlerini takip etmek ayarlayacağız.

  • Marka Adı: Happyxuan
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Boyutu: 15cm x 18cm x 20cm (5.91in x 7.09in x 7.87in)

İlgili ürünler

Trending.