Toptan Saf İpek Saten Çok Renkli Tek Yastık Kılıfı Yastık Kılıfı

v42245

Yeni ürün

47.19TL 44.86TL

Etiketler: saten yastık kılıfı, yastık toptan, tek yastık, Ucuz saten yastık kılıfı, Yüksek Kaliteli yastık toptan, Çin tek yastık Tedarikçileri.

Açıklama: Ürün Adı:Yastık Kılıfı\\\\\\\\Yastık Kılıfı. Marka:Yeni. Stil:Basit. (About18 malzeme:Öykünme ipek Özellikleri:48*74cm.5*29 inç). Not:Yastık Hariç.

Renk: Turuncu, siyah, Pembe çiçek, beyaz, kar, mavi, yeşil meyve, lacivert, kırmızı, aqua mavi, göl mavi, beyaz, kahverengi, açık kahverengi, pembe, Gümüş, şakayık modelleri, zebra modelleri gül,kırmızı çiçek, Pembe, mor.

İpek avantajlar: İpek "Fiber Kraliçesi" olarak adlandırılan, her yaştan insanların çağlar içinde kendine özgü cazibesi ile. İpek, protein lifleri ait, ipek fibroin insan vücudu için yararlı amino asitler 18 çeşit içerir, cilt yüzeyi membran lipit metabolizması, cildin nemli tutmak ve pürüzsüz tutmak yardımcı olabilir. En iyi doğal lifler. Dünya\\\\\\'nın en iyi doğal lifler Fena halde ipek ya da değil fark olup olmadığını vardır. Tüm estetik gereksinimleri karşılar: güzel, zarif, yumuşak, narin, bazen olgun, bazen çocuksu, hem genç kadınlar, yaşlılar, çocuklar ya da ipek bir yatak olan değer. Ve sadece görsel zevk, ama aynı zamanda cesur bir rahatlık verir. Bazen bir sanat eseri, bir ipek gibi sınıf tüm ev ortamı önemli ölçüde geliştirilmiş olacak. Anti-aging cilt bakımı. Amino asitler ve ipek protein %100 yüksek kalite ipek kumaşlar, 18 çeşit cilt, sağlıklı bir parlaklık cilt nemli, pürüzsüz ve elastik, tam uzun süreli vitamin ve mineral içerdiği özü. Antibakteriyel, anti-mite, yeşil ve sağlıklı. İpek ikinci insan derisi "olarak bilinen, bakteriyel, anti-mite ve küf etkisini engeller. Hassas ciltler İncili, kullanmak için insanların tüm cilt tipleri için uygundur. Bir ipek kullandıktan sonra, açıkça kırmızı, sivilce biraz yavaş gerilemiştir bulundu, sonra kayboldu. İpek çarşaf yıkama, özellikle çıplak uyumak isteyen ebeveynler için. Bu güzellik SPA organıdır. "Shu uyku faktörü." Belli özel lezzet olmadan serbest ipek, etkili uykusuzluk belirtileri geliştirmek, enerjik uyandım ve o kadar çalışma, yorgunluk, uyku rahatlatmak olabilir.

Paket 1*Yastık Kılıfı Dahil .

HAYIR Kutu. Güvenli Kabarcık Çanta içinde paketlenmiş.

Tüm öğeleri ödeme temizleyin sonra 2 iş günü içerisinde gönderilir. Not: Çin Post Air Mail/Parcel sadece Özel Teslimat yavaştır dünya çapında yazı sistemine ait. Öğeleri 7-25 iş günü dünya çapında genellikle gelecek. Ve varış zamanı bazı faktörler ve farklı alanlarda bağlıdır. Genel varış zamanı tablo kesmesi için aşağıda gösterilmiştir:

Sipariş placeing önce, tedarikçi ile fiyat ve diğer ayrıntıları teyit edin. Tüm açıklama okuyun ve bu işlem için satın almadan önce kabul ediniz.

Eğer aldığınızda öğe kusur veya memnun kalmazsanız, 14 gün içinde geri değiştirme veya para için geri gönderin. Ama fabrika durumuna geri olmalıdır. Önceden bize ulaşın ve iade önce çift dönüş adresini kontrol edin. Eğer madde 3 ay içinde kusurlu ise, kusurlu madde aldıktan sonra ücretsiz olarak yeni bir yedek göndermek veya tam bir geri ödeme teklif edebiliriz. Eğer maddenin 12 ay içinde kusurlu ise, ayrıca değiştirme hizmeti sunabilir, ama ekstra nakliye masrafları için ödemek zorunda.

Amacımız Üst Düzey Müşteri hizmetleri sağlamak için, ve Müşteri Hizmetleri uzmanlarımız, her zaman sorun herhangi çözmek için hazır bekliyor. Büyük 5 YILDIZLI OLUMLU geribildirim için teşekkür ederiz ve lütfen yardım sormadan negatif geribildirim bırakmayın.

  • Yazın: Yastık kılıfı
  • sınıf: sınıf
  • Kumaş Sayısı: 30
  • Desen: Düz Boyalı
  • Malzeme: Öykünme ipek
  • İş Parçacığı Sayısı: 100TC
  • Stil: Düz
  • Teknikleri: Dokuma
  • Model Numarası: Yetmiş beş bin iki yüz seksen
  • Özellik: Eko-Dostu,Non-Toksik
  • Kullanın: Otel,Ev
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.12kg (0.26lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)

İlgili ürünler

Trending.