Iç Yansıma Folyo Şeffaf Boyama Balık Yemi M103S ile 14.2 Minnow 10cm wLure g Orta Boy Ağırlık Aktarımı

v57287

Yeni ürün

37.72TL

Etiketler: yem yem, wlure minnow, Minnow 10cm, Ucuz yem yem, Yüksek Kalite wlure minnow, Çin 10cm minnow Tedarikçiler.

Özellikler:

(10 cm)uzunluğu: 4 inç

Minnow ağırlık: 1/2 oz (14.2 g) Derinlik: 2 metre Tip:

Ambalaj: PE Kutu

Özellikler:

Mükemmel Performans Yüksek Çözünürlüklü Vücut Detay Holografik ya da Çok Detaylı Boya Denge Çıngırak Sistemi Kaliteli Kanca 3 D Lazer Göz Cilası

Hizmet:

24 saat içinde kargo

7/24 Müşteri Hizmeti

Açıklama:

Minnow yemler çekiştirdi onlar kadar yüzeyde yüzmek için tasarlanmıştır. Sonra ön lip onların suyun altına çeker ve onlarla mücadele eden bir baitfish gibi görünen sıkı bir bocalama verir. Doğru bir minnow cast ettikten sonra almak başlamak için acele etme. Suda bir süre bekletin. Sonra bir çift hafif seyirmesi ile başlar. Bir tepki almak kadar seyirmesi yoğunluğunu artırın. Hıyar al hıyar-duraklama, deneyin veya alma sırasında sadece su yüzeyinin altında fişini tutmak için gerilimi sürdürmek.

En iyi su baitfish veya fry taklit boyut ve renk seçin. Minnow fişler yüzeyinde kargaşa en az miktarda sağlamak için en iyi sakin yüzey Koşulları ve temiz su için uygundur ediyoruz. Su üzerinde hareketsiz yüzen yaparken de çok doğal bir görünüm ve ikna grev var.Minnow yemler çekiştirdi onlar kadar yüzeyde yüzmek için tasarlanmıştır. Sonra ön lip onların suyun altına çeker ve onlarla mücadele eden bir baitfish gibi görünen sıkı bir bocalama verir. Doğru bir minnow cast ettikten sonra almak başlamak için acele etme. Suda bir süre bekletin. Sonra bir çift hafif seyirmesi ile başlar. Bir tepki almak kadar seyirmesi yoğunluğunu artırın. Hıyar al hıyar-duraklama, deneyin veya alma sırasında sadece su yüzeyinin altında fişini tutmak için gerilimi sürdürmek.

En iyi su baitfish veya fry taklit boyut ve renk seçin. Minnow fişler yüzeyinde kargaşa en az miktarda sağlamak için en iyi sakin yüzey Koşulları ve temiz su için uygundur ediyoruz. Su üzerinde hareketsiz yüzen yaparken de çok doğal bir görünüm ve ikna grev var.

  • Pozisyon: Göl,Rezervuar, Gölet,Nehir,Akarsu
  • Marka Adı: wLure
  • Yazın: Yapay Yem
  • Model Numarası: M103
  • Kategori: Lure
  • Paket Ağırlık: 0.01kg (0.02lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.