Kadın Çoğaltıcı Adaptör RCA Dişi Ses Video Konnektör AV 10x 2 Dişi RCA

v64864

Yeni ürün

21.33TL 17.08TL

Etiketler: rca, RCA Dişi, rca rca, Ucuz rca, Yüksek Kaliteli rca dişi, Çin rca rca Tedarikçiler.

Eğer süresi dolmuş REKLAM indirim fiyatının altında ise (Lütfen geçerli fiyat için öğenin sayfa tıklayın) | gibi olabilir.

Kadın Çoğaltıcı Adaptör RCA Dişi Ses Video Konnektör AV 10x 2 Dişi RCA

Kolay CCTV kamera kurulumu için kablolama için açıklama 100% yeni ve yüksek kaliteli ürün ve Profesyonel bir görünüm Şartname Konnektörleri kullanmak için zaman ve para Kolay Kaydet: (2) RCA Jacks ile birlikte kablo yeterince uzağa gitmez eğer ek bir kablo almaktan daha kolay. bunu yapmak iki RCA kablosunu Bir parça çözüm CANCUN terminalleri sağlamak uzun ömürlü, korozyon-ücretsiz bağlantı Tam bağlantı Yüksek mükemmel gerginlik rahatlama-kalite sağlamak kalıp, üstün görüntü ve ses netliği NTSC ve PAL uyumlu Yaklaşık sunar. 1" uzunluk Kompozit RCA Ses Kompozit RCA Video Miktarda perakende paketi ile Öğeleri (Not:madde x 10 adet Tarif. Öğeleri kabarcık zarf veya kağıt kutu içinde paketlenmiş olacak.)

Alıcının Bildirim Ödeme Escrow kabul Ediyoruz . Güvenlik nedenleriyle ,sadece kendinizin teyit hangi adrese sipariş gemi . Sevkiyat Genellikle siparişler 3 iş günü içinde sevk edildi ,telefon numarası bırakın emin olun . Gümrük vergisi sorunu için siparişler HEDİYE olarak gönderilecektir .alıcı herhangi bir gümrük ücreti sorumlu ya da ücret KDV . Lütfen uluslararası teslim süresi dikkatine hightly yerel gümrük ve sonrası servis bağlıdır . En siparişler 15-35 gün Çin Gönderen tüm ülkelere gelebilir .ancak Rusya ve Brezilya yavaş yavaş biraz , 20-90 gün gerekebilir . Eğer 45 gün içinde sipariş almak değil , daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçiniz . Her ürün teslim etmeden önce 1 Yıl Garanti ve test garanti veriyoruz . Öğe teslimi sırasında kusurlu olsa ,14 güne kadar iyi durumda tüm parçaları ile yeni bir tane (tüm ambalaj içerir) değiştirmek zorunda . Bizden önce makbuz ay boyunca bir şekilde iade kargo bedeli ödeyeceğiz ,aksi takdirde alıcı hem nakliye maliyeti ödemek zorunda . Tamir çıkar çıkmaz size en kısa sürede öğeyi göndereceğiz . Bizim garanti alıcı yanlış ameliyatla hasarlı olan herhangi bir ürünü kapsamaz . Görüşleriniz görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli . Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, büyük bir 5 Yıldız Olumlu Görüşleriniz için teşekkür ederiz . Eğer sipariş ile herhangi bir sorun bulursanız , herhangi bir nötr veya negatif feedback ayrılmadan önce ilk olarak bizimle temas kurmaktan çekinmeyin , en iyi memnuniyeti sağlamak için elimizden geleni yapacağız .

  • Menşe yeri : (Anakara)Çin
  • Model Numarası: A092ZT
  • Fiş Türü: US
  • Boyutu: N/A
  • Miktar Pack : 10 Adet
  • Marka Adı: Gakaki
  • Öğe Türü: Video Dönüştürücü
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.036kg (0.08lb.)

İlgili ürünler

Trending.