Kafes board test kartı yapışma kuvveti yüz kılavuz plaka kesim yüz kılavuz plaka kılavuz satır kesme kural

v66760

Yeni ürün

217.76TL 130.66TL

Etiketler: KURAL, Ucuz kural, Kafes board test kartı yapışma kuvveti yüz kılavuz plaka kesim yüz kılavuz plaka kılavuz satır kesme kural.

Bu öğeyi isterseniz,lütfen "istek Listesine"eklemek,Eğer mağazamıza gibi,lütfen "Mağaza listenize"ekleyin Eğer.Çok teşekkür ederim!!! ^-^

Kafes board test kartı yapışma kuvveti yüz kılavuz plaka kesim yüz kılavuz plaka kılavuz satır kesme kural

Enstrüman kafes yöntemi ile organik kaplamaların yapışma belirlenmesi için esas olarak uygulanabilir. Laboratuvar için değil sadece, aynı zamanda çeşitli koşullar altında inşaat alanı için. Uygulamanın çalışma prensibi ve kapsamı alet keser: uzun ve belirli bir belirtim aracı ile kaplama kafes desen nüfuz eder ve bitmiş desen altı sınıflara temel malzemeden kaplamanın yapışma etkisini değerlendirmek için ayrılmıştır. 1, plastik ölçmek için uygun ve ahşap mobilya yüzey film yüzey üzerinde film 250um yapışma daha az kalınlığı. 2, birbirimize güç kuvvet ile yapışma gücü haslığı ya da dip boya yüzeyinde ürünleri püskürtme veya kaplama için uygundur. 1 teknik parametre dizini. Kılavuz göstergesi tasarlanmış ve BS3962-6 ve GB4893 göre üretilmiştir.4-85 standartları. Kolaylık ve basitlik avantajları vardır. 2, 1: parmak işareti aralığı 1mm, 1.5 mm, 2mm, 3mm, 3, uzunluğu kesme: 35mm, 4, mark miktar kesme: 7-11 adet, işletme ve kullanım yöntemi kesme. Yeterli sertlik ile plaka üzerinde test parçası yerleştirin. 2. (Kılavuz plakası) el kılavuzu ölçer, alt yüzeyi tamamen yüzey kaplama yüzeyine bağlı olmasını sağlar. 3, üniforma kuvvet kullanma kılavuz plaka bastırmak için, sabit olmayan sallama yöntemi bıçak bıçak bıçak ile, 20-50mm/S kesme hızı kesme. 4, 100 kılavuz plaka 90 derece döndürülmüş şeklini yapmak için kesi işlemi tekrarlamak için kesimdir.

  • Model Numarası: WM0051
  • DİY Malzemeleri: Metal
  • renk: 1mm, 1.5 mm, 2mm, 3mm, Dört özellikleri
  • Marka Adı: Enstrüman Büyür
  • Çıktı Türü: /
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 8cm x 5cm (5.91in x 3.15in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.