Arduino İçin HC-SR04 Ölçüm HC-SR04P Ultrasonik Modülü Uzaktan Sonar Sensör Modülü

v66819

Yeni ürün

6.58TL 6.24TL

Etiketler: Araç Parça Ve Aksesuar, Ucuz Araç Parça Ve Aksesuar, HC SR04 Ultrasonik Modül HC SR04P Mesafe Arduino İçin Sonar Sensör Modülü Ölçüm.

Açıklama:

HC-SR04-P modülü mesafe ölçümü ultrason çalışma gerilimi geniş bir yelpazede var. Modül boyutu ve yazılım eski HC-SR04 sürümü ile tam uyumludur. Mükemmel eski HC-SR04 sürümü ile kesintiye uğramış olabilir. Bu yüzden doğrudan 3.3 V powerMCU bağlı olabilir, ÖZELLİKLE, minimum çalışma voltajı düşük.

Özellik

Yüksek çalışma voltajı: 3 V-5.5 V

Yazılım ve donanım ile HC-SR04 boyutu tam uyumludur

Algılama mesafesi:

5 V: 2 cm-450 cm

400 cm 3.3 V: 2 cm

Algılama açısı:

80 Santigrat derece-20 endüstriyel MCU kullanımı, çalışma sıcaklığı: -

Not:

1: Bu modül bağlantı ücret, bağlantı yaşamak istiyorsanız, o zaman x 2 modül sonunda bağlantıyı önce izin almak zorunda değildir. Aksi takdirde formu iş etkileyecektir.

2: giderken, ölçülen nesnenin alan yaklaşık 0.5 metrekare ve mümkün olduğunca kolay olması.

3: Eğer test yüzeyi düzensiz ya da uzaktan test nesneleri birden çok ölçümleri düzeltmek için kullanılabilir.

Paket Dahil:

1 ADET*Ultrasonik Sensör Modülü

Sevgili arkadaşlar, sizin için 5 $ ' dan fazla, Hoş (Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, Pro UY Singapur Post OM gibi) kullanılamaz izleme bilgi nakliye yöntemi ile paket göndermek bize izin vermiyor. Eğer 5 sipariş dolardan fazla eğer Çin Post Hava Posta/Hoş Standart Nakliye seçiniz. Ya pls sipariş bölme, 2'den fazla siparişleri gönderin, emin olun her sipariş emin 2 her siparişiniz 5 dolardan, Rusya daha az $5 $daha az. olabilir Eğer tam bir izleme bilgi istiyorsanız Çin Post Hava Posta/Hoş Standart Nakliye seçiniz. Desteğiniz için teşekkür ederiz!

Sevgili dostum, %100 müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz mükemmellik ve yüksek standartları korumak. Geri bildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmeti sağlamak yapacağız.Destekler için teşekkürler!

  • Model Numarası: SR04P HC-SR04 HC-
  • DİY Malzemeleri: Elektrik
  • Çıktı Türü: Pls açıklama kontrol
  • Marka Adı: DİYMORE
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.012kg (0.03lb.)

İlgili ürünler

Trending.