Zemin Bakım Ekipmanları için ücretsiz Kargo 12 V 24 V Pil Seviyesi Göstergesi Pil Test cihazı

v67704

Yeni ürün

2 808.64TL 1 629.01TL

Etiketler: pil starter tester, akü test cihazı programı, test peugeot, Ucuz akü marş tester, Yüksek Kaliteli pil test programı, Çin tester peugeot Tedarikçiler.

Bu pil göstergesi 12 V olur .

Ayrıca , 36 V,48 V, 72V var. Eğer talep varsa,siparişi ne zaman mesaj bırakın lütfen.

unleader yeni RL-Bİ003 Pil Göstergesi sunmaktan gurur duyar. Çoğu kurşun asit akü üzerinde çalışabilirsiniz.Güçlü pil gösterge sistemi ve bazı diğer benzersiz bir tasarıma sahiptir.

Gecikme Ekran Fonksiyonu,Hafıza Fonksiyonu Güç,Açık Devre Sıfırlama İşlevi,vb, pil Gösterge Sistemi.

Dahil : benzersiz Tasarım, kolay EK olarak Yükleme,veri otomatik olarak pil,vb diaconnecting sonra saklı.

Buna ek olarak, ürünleri CE ve ROHS sertifika var. Çin'de bir patent vardır.

Bu pil göstergesi grafik ekran 10 segment vardır. Farklı ışık görsel olarak farklı pil seviyesini görüntüler.

Kurşun asit depolama pil için Pil Göstergesi suit, 12/24 V veya 36V veya 48 V veya 72V pil üzerinde çalışabilirsiniz.(Örneğin, JEL, AGM, LiFeO4 gibi) diğer Pil Tipi ihtiyacım özelleştirmek,lütfen servis Merkezimizle irtibata geçiniz.

Pil ile metrenin 12 pin bağladıktan sonra, cihaz otomatik olarak gerilim belirleyecek.

Saat metre ile bu pil göstergesi akıllıca yeni pil belirleyebilir.

Bu pil göstergesi pil seviyesi hakkında yanlış bir görüntü vermemek için bir gecikme zamanı vardır.

Bu pil göstergesi pil seviyesi sadece yukarı aşağı bir fonksiyonu ile tasarlanmıştır. Bu pil göstergesi yapmak her zaman yukarı ve aşağı keskin olacak.Hepimiz şarj olmadan bildiği gibi, pil seviyesi veya tam değil.

Tanıma yanlış Pil şarj sinyal ile tasarlanmış pil, bu pil göstergesi fonksiyonu korumak için.

Bu pil göstergesi değil, tam ücret ise geçen zaman pil seviyesi hatırlatacaktır.

Satın Alma Hakkında

1. Doğrudan platform üzerine tıklayarak satın alabilirsiniz.

2. İndirimli satış promosyonları platformda düzensiz yapılacaktır. En Sevdiğiniz Mağazalar için mağaza ekleyebilirsiniz.

3. Önceden fark gerekir ya da tanıtım faaliyetleri hakkında o gün hatırlatıyorum, lütfen mesaj bırakın eğer. Tanıtım faaliyetleri süre içinde sizi bilgilendireceğiz.

4. Eğer bir defada birden fazla parça satın alırsanız, Servis Merkezi ile ilgili ürün bağlantı veya temas seçebilirsiniz. İndirim çok yakında verilecek.

5. Eğer bir tüccar iseniz, bize Servis merkezimiz bir mesaj ya da bir kişiyi gönderebilir, iyi fiyat ve yeni ürün önerileri verilecektir.

Ödeme Hakkında

1. Alipay ile ödeme kabul ediyoruz.

2. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

3. Eğer açık artırma sona erdikten sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin ödeme lütfen. Dost bu kadar kısa sürede sevkiyat ayarlayabiliriz yakında ödemek için tavsiye.

Nakliye Hakkında

1. (Bazı ülkeler Hariç) dünya çapında Nakliye. Normalde, (Sat gelmesi 7-22 iş günü sürer. & Güneş. & Resmi tatil hariç.)

2. Öğeler genellikle ödeme (Sat temizlendi sonra 1-3 iş günü sevk edilir. & Güneş. & Resmi tatil hariç.)

3. Vergi ve ücret madde fiyat veya nakliye ücreti dahil değildir. bu suçlamalar alıcının sorumluluğundadır.

4. Not: zamanında geldi ama bu uluslararası bir dağıtım olduğundan, nakliye süresi oldukça lojistik şirketi ve yerel hava durumu, gümrük/vergileri, posta bağlı olacağını umuyoruz, anlayış umuyoruz.

5. Ödeme 30 gün içinde öğe almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Teslimat bilgileri izlemek ve en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

6.Tam alıcının adı ve teslimat adres ve iletişim bilgileri doldurunuz.

Garanti

1. Eğer olarak tarif yanlış, bozuk, hatalı, ya da bir öğe satın aldıysanız değil, bizim maliyet kısmi/tam iadesi veya Değiştirme için bizimle irtibata geçiniz.

2. 7 GÜN içinde ürünü almak için değişimi veya iadesi, orijinal ambalaj ve aksesuarları orijinal durumda olduğu sürece mutlu olacağız.

3. Eğer satın memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın eğer herhangi bir sebeple ve bunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

4. 100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz mükemmellik en yüksek standartları korumak ve.

İade ve Geri ödeme

1. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle bize vermeniz gerekir.

2. Eğer ürün kalitesi sorunları için dönerse,Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal sonra tam kazanan teklif tutarını iade dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile özgün durumu ve ambalajında öğe aldıktan sonra, olacağız. ya da, bir yedek seçebilirsiniz.

Hakkındaki Görüşleriniz

1. Bu yüzden elimizden sizi memnun etmek için çalışacağız bize nötr veya negatif geribildirim vermek önce hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz,görüş çok önemli olduğunu umuyoruz. Olumsuz bir geribildirim eğer bu konuda bilmiyorsak herhangi bir sorunu çözemezler.

2. Üründen memnun öğeyi almak ve, lütfen bize olumlu geribildirim ve 5 puan TERMİNALLER bırakın, son derece takdir edilecektir. Diğer taraftan,görüşlerinizi diğer alıcılar için alışveriş referans olarak kullanılabilir.

  • Marka Adı: runleader
  • Malzeme Türü: ABS
  • Model Adı: RL-Bİ003
  • Harici Test Sertifikasyon: CE
  • Öge Genişliği: 3.2cm
  • Madde Uzunluğu: 5.3cm
  • Öge Yüksekliği: 2.4cm
  • Özel Özellikler: pil göstergesi/şarj göstergesi/deşarj göstergesi
  • Ağırlık: 45g
  • Paket Boyutu: 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: (30 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)

İlgili ürünler

Trending.