ROCKBROS bisiklet Bisiklet Bisiklet Spor Gözlük Erkek Kadın Balıkçı Gözlük Rüzgar geçirmez Yürüyüş Eyewears güneş Gözlüğü Polarize Gözlük

v68334

Yeni ürün

185.12TL 83.33TL

Etiketler: erkek gözlük, gözlük gözlük, balıkçılık gözlük, Ucuz gözlük erkek, Yüksek Kaliteli gözlük gözlük, Çin balıkçılık Tedarikçiler gözlük.

modül adı=ckeditor

HİZMET - DEV MAĞAZA

1.Kalite sorunu için ücretsiz göndermek veya iade ve teslim hatası

2.Lojistik izleme hatırlatma

3.Mağazamıza izleyin,diğer %1-3 indirim alabilirsiniz

4. Nakliye hizmeti bırak

ROCKBROS bisiklet Bisiklet Bisiklet Spor Gözlük Erkek Kadın Balıkçı Gözlük Rüzgar geçirmez Yürüyüş Eyewears güneş Gözlüğü Polarize Gözlük

İçinde video, daha fazla bilgi PC tarafında görülebilir.

İpucu: ortadaki logo kaldırılacaktır.

Daha fazla seçenek:

*1 5 lensler(Polarize lensler) gibi , 4 Orijinal lens *bir daha değiştirilebilir çerçeve düzeni , sadece iki bardak sipariş gibi.

F aşağıdaki resmi tıklayın

Ürün Bilgileri Polarize lensler göz yorgunluğunu azaltır ve rahatlığı artırır optik doğruluğu sağlayan bir enjeksiyon işlemi kullanılarak yapılır lensler 1Polarized. Lensler bizim 2UV koruma 400nm Tüm UVA, UVB, UVC ışınları gibi zararlı mavi ışığın %100 blok. 3İnterchangeable lensler farklı tonları ve renkleri 5 lensler stil Seçin. 4Ultra giyiyor musunuz unutmayacağım PC çerçeve rahat bir deneyim sunuyor İnanılmaz hafif tasarım - Hafif! İçerir: 1 bardak dava ile temizlik bezi, 1 gözlük çanta 1 polarize lens test Kartı 1 çift polarize lensler ile 4 çift değiştirilebilir orijinal lens 1 İç çerçeve için miyop lens

10001 Siyah Kırmızı :

10002 Beyaz:

Hazırlanırken Siyah:

10007 Siyah Mavi:

Ürün Bakımı:

Lensi temizlemek için, kırık yüzey önlemek için alkol ya da diğer kimyasalları kullanmayın. Yüksek sıcaklık ve nem gibi kötü çevre ya da uzun zaman içinde güneş gözlüğü korumak, deformasyon önlemek için.

RockBros Spor güneş Gözlüğü lens yüksek teknoloji kaplama, su ile düzenli temizlik bakım önerdi, iyi kalite muhafaza edebilir ve yaşam süresi uzatıldı.

Özellikler:

POLİKARBONAT LENS MALZEME

Polikarbonat kurşun geçirmez cam, isyan kalkanlar ve astronot kask kullanılan olağanüstü dayanıklı termoplastik olduğunu. Yüksek darbe dayanımı, doğal UV koruması ve hafif çünkü performans gözlük için ideal bir malzemedir. Lensler tüm polikarbonat yapılır.

UV KORUMASI

Lensler tüm 400nm için UVA, UVB ve UVC ışınları %100 ve zararlı mavi ışığı engellemek. Bu zararlı ışınları katarakt, onları engellemek için göz çevresindeki cilt kanseri ve kırışıklık-tüm büyük nedenlerinden önde gelen bir sebep vardır.

POLARİZE LENSLER

Polarize lensler optik olarak bizim doğru olduklarından, göz yorgunluğunu azaltmak ve konforu artırmak sağlayan bir enjeksiyon işlemi kullanılarak yapılır. Lensler hepimizin olduğu gibi. Polarize lensler 100% UVA, 400nm için UVB, UVC ve zararlı mavi ışığa karşı koruma sağlar.

AYARLANABİLİR ÖZELLİKLERİ

Ayarlanabilir burun yastıkları tasarım bazı mevcuttur. Gözlüklerini uygun özelleştirmek için harika bir özellik, uzun kirpikleri karşılamak için ihtiyacı olan yüzler ve herkes buna uygun olanlar için özellikle yararlıdır. Uyum ötesinde, ayarlanabilir burun yastıkları gözlük ve yüz arasındaki boşluğu artırmak veya azaltmak için yeteneği sağlayarak merceğin arkasında hava akımı ve havalandırma değiştirmek için izin verir.

DEĞİŞTİRİLEBİLİR LENS

Teknoloji Değiştirilebilir lens kullanılan. Farklı lensler, farklı tonları ve renkleri. Bu size en uygun olanı seçmenizi sağlar.

Toptan F. A. K ve Damla nakliye de bekliyoruz,toptan İçin,sadece gelmesi kısa sürüyor bir indirim veya ücretsiz express kargo sunacağız. 2,damla nakliye İçin,müşterilerinize doğrudan mal gönderebiliriz ve eğer istersen bizimle ilgili bilgi bırakmaz. Herhangi bir gümrük vergisi mi? Genellikle gümrük vergisinden kaçmak için en düşük değer olarak ilan edeceğiz. Ancak, farklı ülkelerde farklı politikalar , alıcı tarafından ödenmesi gereken gümrük vergisi olabilir. Sen sipariş verdiğinde bir mesaj bırakmak ve çok değer bildirilmelidir nasıl geldiğini anlatmak gerek. Eğer öğe almazsanız yapmalıyım? Bize ilk irtibata geçiniz, ürün takip edeceğiz. Varış 60 gün söz veriyoruz , eğer bunu kabul edemiyorsanız, tam bir geri ödeme ya da yeniden yapabiliriz .

  • Cinsiyet: Erkekler Kadınlar Bisiklet Güneş Gözlüğü Yürüyüş
  • Model Numarası: On bin bir
  • renk: Renkli Yürüyüş Bisiklet Güneş Gözlüğü
  • Malzeme: Polikarbonat Spor Güneş Gözlüğü
  • Stil: Yürüyüş Eyewears
  • Paket: Gözlük kutusu ile bir set
  • Marka Adı: ROCKBROS
  • çerçeve malzeme : Asetat
  • Özellik: UV Koruması
  • Boyutu: Other
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.