Evcil Hayvan Ürünleri Kedi Oyuncaklar Catmint Kedi Nanesi İle Kedi Oyuncak Hayvan Oyuncak Fatcat Oyuncak Yavru Kedi Malzemeleri

v69057

Yeni ürün

9.05TL 7.00TL

Etiketler: Kedi Oyuncakları, ucuz kedi oyuncakları, Evcil Hayvan Ürünleri Kedi Oyuncaklar Catmint Kedi Nanesi İle Kedi Oyuncak Hayvan Oyuncak Fatcat Oyuncak Yavru Kedi Malzemeleri.

Eğer u eğer bu mağaza gibi “keşke mağazası” için “çok teşekkür ederim ekleyin lütfen bu öğeyi gibi ,lütfen”istek listesine”eklemek eğer . Evcil hayvan Ürünleri Kedi Oyuncak 8 cm / 3.15" ürün kalınlığı 3.5 cm / 1.4 "Özellikleri: 1, parlak renkler, parlak göz alıcı, klasik Kare oyuncak, kedi oyunu ile keman olabilir; yorgun oynamak da bir yastık olarak güvenmek için kullanılabilir, orijinal el boyama serisi Catmint kedi nanesi Malzeme İle Kedi Oyuncak Hayvan Oyuncak Fatcat Oyuncak Kedi Şişko Kedi: polyester / pamuk + yeşil baskı + kedi nanesi Ürün uzunluğu 8 cm / 3.15" ürün genişliği Malzemeleri, kedi sevimli ifadeyi canlı Kare oyuncak sundu. 2, kumaş, polyester ve pamuklu kumaş. İpek kolay kanca nefes tutarak değil, 3, kedi nanesi, kedi nanesi dahili ürün, bitki, saf, doğal, toksik olmayan bir kedi doping kedi yan etkileri herhangi bir zararı olmaz kedinin pençeleri kaçamaz. Kedi ruh hafifletmek, stresi azaltmak, kedi sinirlilik önleyebilirsiniz. 4, çevre dostu non-toksik baskı, renkli, renk göze alamaz, kedi deli yalama ısır emin olabilirsiniz. Hiçbir metal ile dolu 5 yüksek kaliteli elyaf pamuk, pet oyuncaklar endüstri standartları ile uyumlu. Notlar: 1. Manuel ölçüm için 2-3MM nedeniyle farklılık izin lütfen. 2. Gerçek bilgisayar ekran çözünürlüğü, Parlaklık, Kontrast vb nedeniyle resimlerden biraz farklı olabilir. Anlamak umut. Güzel bir alışveriş günü var!

  • Malzeme: Naylon
  • Oyuncak Türü: Catnip Oyuncaklar
  • Marka Adı: XİAXİANG
  • Yazın: Kediler
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 4cm (1.97in x 1.97in x 1.57in)

İlgili ürünler

Trending.