Özel 100 adet Güzellik Açık Logosu Düğün Çıkartmalar bebek duş Davetiye Doğum günü Zarf Mat Altın Etiket Mühürler Kişiselleştirilmiş

v70883

Yeni ürün

67.22TL

Etiketler: mühürler altın, Mühür Etiketi, zarf mühür çıkartmaları, Ucuz mühürler altın, Yüksek Kalite mühür etiketi, Çin zarf mühürleri Tedarikçiler etiketler.

ÖNEMLİ NOT, sipariş önce okuyun lütfen !!!

1. Sipariş sumbit, boş sınırında, mesaj bırakın lütfen;

2. Eğer herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize ulaşın, genellikle gittik ;

3. Baskı ve 1-3 iş günü içinde göndermek;

4. Tüm parsel taahhütlü posta ile gönderilecektir, her zaman izleme ayrıntı var;

5. Eğer diğer baskı ürün ihtiyacınız varsa , bana sözleşme !

Bana ulaşın ! Bana ulaşın ! Bana ulaşın ! Herhangi bir sorunuz varsa !

----------------------------------------------------------------------------------------------------Öğe: özel şeffaf etiket Malzemesi: PVC Yapıştırıcı: güçlü yapıştırıcı Boyutu------------------------------------------------- : 3-7cm çapında, yuvarlak (diğer renk gerekiyorsa, lütfen bana ulaşın) Miktar: 100 adet ( Genellikle biraz daha fazla olacak Bu baskı sadece siyah renk ) 100 adet kişiye özel Sticker Doğum günü bebek duş Düğün Davetiyesi Etiket Mühürler Ücretsiz tasarım Renk: Siyah, Beyaz,Gümüş, Diğer( lütfen mesaj renk gibi bize söylemek Şekil: Daire, Dikdörtgen,Kalp,Oval Kullanım :Hediye paketleme etiket terk), ambalaj etiketi pasta Yaptırmak Zarf,düğün için evenlop etiketi üzerinde süslemeler ve oğlu ünlü özelleştirin. 1 sipariş verdiğinizde aşağıda bir mesaj bırakın lütfen.2 damat ve gelinin adı.3 düğün tarihi.istediğiniz gibi tasarım çok önemlidir . Doğruca sipariş, çok Teşekkürler ! Örneğin: adı: Senera/Steven düğün tarihi: 25.07.2018 tasarım: 3 de tasarım sağlayabilir, gereği olarak bunu yapacağız .

Alipay burada kabul Ediyoruz ödeme. Tüm kredi kartları güvenli işlem veya EMANET yoluyla kabul edilir. Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. Eğer hemen ihale kapattıktan sonra kontrol ederseniz, birkaç dakika sonra yeniden deneyin bekleyin. Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır.

Nakliye: teslim etmeden önce ürünleri test, servis ve kalite ile memnun edebilirsiniz umuyoruz. Vergi farklı ülkelerin gümrük farklıdır, bazı ülkelerin gümrük vergisi gerek yok, bazı ülkeler vergi ihtiyacı düşük gümrük müşteri para kazanmak için Fatura ilan edeceğiz, müşteri de gümrük faturada beyan çok şey söyleyebilir. Bütün ülkeler elektronik ürün teslim edemez ise, Çin gümrük engel olacaktır. Ama bizim kurye teslim deneyim ve niteliklere sahip, bizi seçin, gümrük sorun hakkında endişelenmeyin. Ve eğer parsel parsel normal gönderme yolda normal gönderme yolda çok fazla endişe etmeyin! City adres ve eteklerinde adresi ile daha uzun sürüyor daha hızlı olacaktır.

Geri ödeme & İade: herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir. Eğer herhangi bir nedenle öğeleri memnun değilseniz, bize öğeyi döndürmek lütfen. Exchange veya satın alma fiyatı daha az S&H. iade kalem(ler) karton müşteri satış faturası, kutuları ve kopya da dahil olmak üzere orijinal ambalajı tüm iade edilmelidir mutluluk duyarız. Yeni parçanın 10 gün içinde iade mal aldığımız günden itibaren değiştirilecektir. Değişim sadece gemi randevumuz 10 gün içinde kabul edilen ve belirtilen kurallara göre. Bize ürün iade ederken, alıcılar nakliye ücreti ödemek gerekiyor. Eğer bir terslik olursa, lütfen bize ulaşın, en iyi hizmet %100 memnun müşteriler için çalışacağız!

Gayret %100 müşteri memnuniyeti için mükemmellik en yüksek standartları korumak ve geri bildirim:! Başarılı olmak için, müşterilerimizin memnuniyeti bekleriz, her müşteri severiz, bu nedenle, görüşleriniz bizim için çok önemlidir. Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir. Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir. Geliyor ve görüşleriniz için teşekkür ederiz!

  • Miktar: 100 ADET
  • Desen: Yüz,Erkek ve Kız,Yıldız,Kafes,Meyve,Karikatür Şekil,Hiçbiri,Çizgili,Kelebek,Zebra,Mimari,Hayvan,Nokta,Gıda,Taç,Çizgi film Araba,Çiçek,Giyim,Melek,Sayı,Bıyık,Kalp,Bitki,Sembol,Renk,Gelin ve Damat,Karikatür hayvan,Mektup
  • Boyutu: 3-7 cm çapında
  • Fırsat:
  • Marka Adı: PİNGMİNG YF SERAMİK
  • Model Numarası: ZCST170
  • renk: Siyah
  • Adet sayısı : 100pcs
  • Malzeme: Plastik
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Paket Boyutu: 12cm x 16cm x 2cm (4.72in x 6.30in x 0.79in)
  • Ünite Tipi: (100 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.