Erkek C Tipi Mini Düz yassı şerit kablo Uçaklar için 40/50/60/80/NORMAL Ultra İnce HDMI Kablosu Tür açı 90 derece Erkek

v72061

Yeni ürün

127.91TL

Etiketler: Derece, derece açı, Ucuz derece, Yüksek Kalite derecelik açı.

40CM/50CM/60CM/80 CM/100 CM Ultra İnce HDMI Kablosu Tip Bir açı 90 derece Erkek Erkek C Tipi Mini Düz yassı şerit kablo Uçaklar

Soruşturma yapmak, Lütfen kesin belirtimi için bizimle irtibata zaman, bu şekilde, sizin için fiyat çalışması yapacağız.

1. Lütfen kablonun uzunluğu bize bildirin

Şimdi senin için 0.05 M, 0.1 M 0.15 M 0.2 M 0.3 M 0.3 M 0.5 M 0.5 M 0.5 M 0.5 stok M 0.9 M 1.0 M, diğer uzunluğu için, biz özel bir var.

2. Lütfen HDMI bağlantı türü bize bildirin

1). (Düz / dik Açı) (Düz / dik Açı) Standart HDMI konnektör (Düz / Sağ Açı) Mini HDMI, Micro HDMI bağlantısı sağlar.

2). Erkek ya da Kadın

3. Referans, Siyah ve Beyaz iki renk var.

Daha az kablo 0.1 M (çift taraflı korumalı parçaları ile) beyaz ve kablo 0.1 M (- yan korumalı parçaları ile) Siyah.

Ürün Açıklaması Premium ultra ince HDMI kablo hafif ve sınırlı uzay uygulamaları için tasarlanmıştır. Bu şerit kablo ekstra koruma için çift katman ile güçlendirilmiş. HDMI fırçasız gimbal uygulamaları ve sınırlı uzay uygulamalarında küçük ayak izi için adaptör. Esnek şerit kablo gimbal (kamera sabitleyici) işlemi üzerinde minimum gerilim sağlar. Altın kaplama premium HDMI Konnektörleri. Yüksek kalite video ve ses, mükemmel gibi Paralinx, dji In Lightbirdge, Google, vb gibi, video dönüştürücüler ve Kablosuz HDMI Verici anaglog HDMI kamera HDMI çıkışı bağlamak için optimize edilmiş. Ultra ince şerit kablo tasarımı benzersiz pazarda diğerlerinden bu kablo ayırır. Erkek HDMI HDMI Mini erkek Dik Açı (90°) Ağırlık : 10 g (6 oz) Paket İçeriği Standart Kadar 1.4 Desteklenen Çözünürlüğü : 4K UHD Uzunluğu : 40CM/50CM/60CM/80 CM/100 CM İsteğe bağlı Türü HDMI Mini Düz Standart Tip BİR Açı 90 derece Yumuşak ve Düz bir Sinyal Kablo GH4 Gopro3 A6000 Z15 Z1400 Özellikleri: Renk : Siyah HDMI Sürüm :::

1 ADET x Kablo

Uygulama

1 . / Notebook & Tablet PC / Düz panel ekran

2. Akıllı telefon / Cep Telefonu

3.Video/Ses Kamera

4. Düz ekran TV / Profesyonel TV

5. Yazıcı / Tarayıcı / FAKS / Fotokopi

6. Ses Kutusu / Akustik

7. MP3, MP4

8. CD/ DVD

9. Dijital fotoğraf makinesi, dji In gibi

10. Robot / Endüstriyel / Projektör / Kullanışlı terminal / Eğlence

11. Araba elektronik

1 2. Çocuklar için T oy

13. AV ekipmanlar / Tıbbi ekipmanlar / Dijital ölçüm aleti

Ürün Fotoğrafı:

Kargonuz ağırlığında 20 kg veya üzeri ya da daha büyük bir miktar gerekir, lütfen bize ulaşın ya da bize e-posta, yeni ambalaj özellikleri sağlamak, sonra da sizin için nakliye maliyeti kurtarmak için, ve ürün fiyat sizin için bazı yararlı olabilir, bu yüzden çalışacağız.

Çin büyük üretim kurumsal bir grup olduğumuzu, Hoş aracılığıyla satıyoruz, tek amacı daha iyi ürünleri sağlamak için, şirketin tüm ürünleri direkt fabrikadan sevk, bize ulaşın , uzun birbirleri arasındaki dostluk ve karşılıklı işbirliği vadeli ilişkiler kurmayı umut lütfen !

Emanet, Banka Havalesi, Western Union ve Havale kabul ediyoruz. Eğer daha fazla bilgi gerekiyorsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, Teşekkürler!

EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, Hong Kong Post ve Singapur Post tarafından ilk makul zamanda gemi ve.

* EMS genellikle, daha fazla veya daha az yaklaşık 8 18 gün sürer. Uzak bölge için, biraz daha uzun bir zaman olacak; Eğer alıcının gümrük sebeple, biraz daha uzun zaman alacaktır.

* DHL, UPS, TNT, FedEx genelde 4-6 gün sürer, daha fazla veya daha az. Uzak bölge için, biraz daha uzun bir zaman olacak; Eğer alıcının gümrük sebeple, biraz daha uzun zaman alacaktır.

* Hong Kong Post, Singapur Post genellikle 11-25 gün sürer, daha fazla veya daha az. Eğer uzak bölge için, biraz daha uzun bir zaman olacak; Eğer alıcılar için Eğer? gümrük nedeni, biraz daha uzun zaman alacaktır.

Alıcının vergi önlemek için genellikle HEDİYE olarak düşük bir değer alıcı öğe gemi,*. Ancak, vergi alıcı bilmemiz lazım herhangi bir vergi sonra alıcı gümrük bize değil, farklı vergi oranı farklı ülkeler tarafından belirlenir.

* Paket imzalamayı reddeden ya da benzeri vergi ya da alıcı ülke post nedeni ödemek ve Çöp de dahil olmak üzere alıcı nedenden dolayı, alıcı tüm kaybetmek anlamak zorunda. Mal sorunsuz Çin'i terk tutmakla sorumluyuz. Mal sonra Çin gidince alıcı tüm sorumluluk sorumlu olacak.

6-12 ay garanti veriyoruz. Eğer öğe kusurlu ise, teslimat 3 gün içinde bize haber verin. Tüm öğeleri malların iade veya değişim için hak kazanmak için kendi orijinal durumunda iade edilmelidir. Teslimat 15 gün sonra iade ürünler, tamir için sadece uygundur. Alıcı tüm nakliye maliyeti sorumludur. Satın alırken, alıcı ilkesi için zımni onay vermiş demektir. Eğer daha fazla bilgi, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, sizinle kazan-kazan ulaşmak için çalışacağız.

Sizinle işbirliği için teşekkür ederiz. Sizin memnuniyetiniz her zaman çaba hedefidir

Parsel aldıktan sonra iyi bir inceleme için, eğer varsa, lütfen herhangi bir soru, herhangi bir kötü yorum veya orta yorum ayrılmadan önce bize bildirin eğer geçirmeniz dileğiyle, bizim en mutlu olduğunuz iş ile izin yapacağız.

  • Boyutu: 40CM/50CM/60CM/80CM/1M Optional
  • Yazın: Tip Tip Bir Açı C Mini Düz
  • Marka Adı: FLA
  • Malzeme: Metal Altın/Bakır Kaplama
  • Model Numarası: HDMI Şerit Kablo
  • Öğe Türü: Kabloları
  • Kablo uzunluğu: 40CM, 50CM, 60CM, 80 CM, 100 CM
  • Uzaktan Kumanda Çevre Birimleri/Cihazlar: Süper Yumuşak HDMI Kablosu
  • Paket Boyutu: 12cm x 10cm x 10cm (4.72in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)

İlgili ürünler

Trending.