VL53L0X Zaman-Flight (ToF) en-GY 940nm Sensör Breakout Kadar Lazer VL53L0XV2 Lazer Mesafe IIC İLETİŞİM Modülü

v75027

Yeni ürün

35.80TL

Etiketler: Araç Parça Ve Aksesuar, Ucuz Araç Parça Ve Aksesuar, (ToF) Uçuş VL53L0X Zamana Kadar Lazer Sensör Breakout 940nm GY VL53L0XV2 Lazer Mesafe Modülü İLETİŞİM IIC.

Açıklamalar: ST Mikroelektronik gelen VL53L0X-kompakt bir modül entegre uçuş değişen sistemi bir süre. Bu kurul VL53L0X için bir taşıyıcı, bu yüzden bu ürünü kullanmadan önce (1 MB pdf) VL53L0X veri dikkatli okumanızı tavsiye ederiz.

Bu VL53L0 uzun Kızılötesi lazer ışık saçılan bakliyatlar için en yakın nesneye ulaşmak için bir Dedektör için geri yansıtılması ne kadar sürer tam olarak ölçmek için AZİZ FlightSense teknolojisini kullanır, bu yüzden bir küçük düşünülebilir, kendini lidar sistemi içeriyordu. Bu sefer-flight (TOF)-bir ölçüm doğru bir hedef için büyük ölçüde ölçümü etkileyen nesnenin yansıma olmadan mutlak mesafeyi belirlemek mümkün kılıyor. Sensör 1 mm çözünürlük (6.6 ft) 2 m mesafeler rapor olabilir, ama (gürültü) etkili menzil ve doğruluk da ağır ortam koşulları ve yansıması ve boyutu yanı sıra sensör yapılandırması gibi hedef özelliklerine bağlıdır. (Sensörün hassasiyeti ±%3 en az optimal koşullarda ±10% aralığında belirtilir.)

Değişen ölçümleri 2⊃Ben sensör;ayrıca sensör ayarları yapılandırmak için kullanılan C (TWİ) arayüzü, ve sensör iki ek pinler sağlar: kapatma bir giriş ve bir çıkış kesme kullanılabilir.

Zor tipik bir öğrenci veya hobisi için bu VL53L0X büyük bir IC, ama küçük, leadless, LGA paket yapar. Ayrıca 3.3 V veya 5 V koparma kurulu Bizim bu sorunları çözüyor işletim mikroişlemcileri için zor bir arayüz, daha kolay mümkün olduğunca küçük toplam boyutu tutarken sensör kullanmaya başladı, yapma yapabilirsiniz 2.8 V önerilen bir gerilim, çalışır.

PİN Açıklama

Mevcut uygulama sunucuları 2.8 V çıkış Düzenlenir. Neredeyse 150 mA güç harici bileşenler için kullanılabilir. (Eğer iç regülatör atlamak istiyorsanız, bunun yerine VIN bağlantısı ile 2.8 V bir giriş olarak bu pin kullanabilirsiniz.) VIN 5.5 V güç kaynağı bağlantısı için ana 2.6 V. BGH ve SDA seviye kaydırıcılar 2 I⊃çekin;C hatları bu düzeyi yüksek. Güç kaynağı için toprak (0 V) bağlantı TOPRAK. 2⊃İ;C denetim kaynağı da bu Yönetim Kurulu ile ortak bir zemin paylaşmak gerekir. SDA Seviye-2⊃Ben kaymıştır YÜKSEK VIN, DÜŞÜK 0 V BGH Seviye 2;C veri satırı:-⊃ben kaymıştır;C saat hattı: YÜKSEK VIN, DÜŞÜK 0 V XSHUT Bu pin aktif-düşük kapatma bir giriş var; kurulu varsayılan sensörü etkinleştirmek için mevcut uygulama sunucuları için yukarı çeker. Bu pin sürüş düşük donanım bekleme sensörü koyar. Bu giriş kaymıştır düzeyde değildir. Paketi:-VL53L0XV2V L53L0X Zaman 1x GY Uçuş Mesafesi Sensörü

  • Model Numarası: On bir bin sekiz yüz otuz yedi
  • OEM: DİYMORE
  • DİY Malzemeleri: Elektrik
  • Marka Adı: DİYMORE
  • Paket Ağırlık: 0.01kg (0.02lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.