7 7 Apple iPhone ve ARTI 0.6 Üç Nokta Triwing Tornavida Onarım Aracı Y Yeni

v8031

Yeni ürün

9.26TL 8.50TL

Etiketler: aracı Aracı, Araçları, onarım için araçlar, Ucuz araç aracı, Kaliteli araçlar, Çin onarım Tedarikçileri için araçlar.

Değerli Müşterilerimiz,

Nakliye yöntemleri hakkında. Lütfen dikkat Pls:

1.Seçtiğinizde “ Çin post Hava Posta ”, sizin için Çin Post Hava Posta ile gemi olacak. Çin Yazı Resmi Web sitesinde izleyebilirsiniz.

2.“ Satıcının Nakliye yöntemi ” seçtiğinizde, yöntemlerimiz ile gemi, Lütfen biz veya bize bir mesaj bırakın web sitesinde kargo bilgilerini takip edeceğiz.

Lütfen 40 gün içinde bir anlaşmazlık açmayın.ilk lütfen bize ulaşın .Eğer açarsanız hoş anlaşmazlığı çözmek ve değerli vaktini çok uzun zaman gerekir .

Lütfen bizimle irtibata geçin yani.seni Hemen memnun cevap verecektir.

Anlamak için teşekkür ederiz.

0,6 Üç Nokta Tornavida 7 Apple iPhone ve iPhone 7 Plus akıllı telefonlar için Yüksek Kalite Açma aracıdır. Bu iPhone 7 / 7Plus Anakart için Üçgen Vidaların sökülmesi için gereken bir araçtır.

1.8 şartname Uyumluluk : Apple iPhone 7 7 / Artı + Durumu : Yeni Nokta kafa Malzeme: Krom vanadyum alaşımlı çelik malzeme Kolu: alüminyum alaşım Boyutu: 12*cm

Notlar: 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2cm hata izin verir. Tabii senin için sakıncası yoktur teklif önce yapın lütfen. 2. Renk farkı ekran olarak farklı olabilir, Lütfen anlayın

Paket Apple iPhone 7 & 7 Artı +1 x 0.6 Üç Nokta Triwing Tornavida Onarım Aracı Y000 Dahil:

Lütfen unutmayın : malların nakliye ücreti kaydetmek ve çevre dostu olacak şekilde yeniden yapılacaktır. Öğe iyi buble çanta korumalı, Hiçbir perakende kutu olacak garanti ediyoruz! Ayrıntı için dışlanan alanları dışında nakliye dünya çapında – click “Nakliye ve ödeme”. En çok sipariş 1-3 iş günü içinde alınan ödeme üzerine sevk edilecektir. Öğeleri havayolu, 15-25 iş günü birçok ülke ve bölgelere sevk edilir-aşağıdaki tabloya teslim süresi için başvurun. Herhangi bir ekstra gümrük vergileri veya ithalat vergileri dahil değildir.

Rusya Federasyonu , genellikle 25~50 gün, Pls biraz gecikme izin verir.

Brezilya , genellikle yaklaşık 30~60 gün sürer. Pls küçük bir gecikme sağlar.

Garanti 1 yıl garantilidir, güvenle satın alabilirsiniz. Durumda alınan maddenin yanlış, lütfen fotoğraf çekmek ve bize ulaşın. Sana doğru bir göndereceğiz. Eğer iyi durumda ise bu öğe ile memnun değilseniz, bize 30 gün içinde iade edin. Ya yenisini gönderin ya da paranızı geri vereceğiz. Madde 30 gün sonra işe yaramazsa, fotoğraf ya da video çekmek ve bizimle irtibata geçiniz. Yeni bir kusurlu öğe elimize geçer geçmez göndereceğiz.

Döner hoş iade politikası kabul Ediyoruz. Alıcı iade nakliye öder. 100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz

Geri bildirim

Teşekkürler ve bizden Hoş üzerinde satın alma tadını çıkarın!

İletişim önemlidir. Her türlü sorun ve çözümler için lütfen bizimle irtibata geçiniz. 24 çalışma saatleri içinde size cevap için söz veriyoruz. Lütfen çalışma zamanı lütfen dikkat:

09:00-18:00 GMT+8, HongKong zaman. Cumartesi Pazartesi.

  • Nokta kafa Malzeme: Krom vanadyum alaşımlı çelik
  • Durumu: Yepyeni
  • Uyumluluk: 7 Apple iPhone 7 / Artı +
  • Malzeme Kolu : Alüminyum Alaşımlı
  • Marka Adı: Vanker
  • Boyutu: 12*1.8cm
  • Model Numarası: Sökmeye aracı
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.