Cıs CISS sürekli mürekkep sistemi HP932 933 İÇİN 7110 7610 6100 6600 6700 seçin HP

v82130

Yeni ürün

191.98TL 172.77TL

Etiketler: hp seçin, hp Deskjet 7110, hp, Ucuz hp seçin, Yüksek Kaliteli hp 7110, HP, Çin, hp, Tedarikçiler.

LÜTFEN ZİYARET ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ NOT:. 1) EĞER SİPARİŞ MAL OLURSA DEĞER TOPLAM TUTARI DAHA FAZLA OLAN, DÜZENLİ, DHL/FEDEX/EMS OLARAK GÖNDERECEĞİZ BAZI NOKTASI: SENİ BİLGİLENDİRMEK İSTİYORUM. 2) EĞER BREZİLYA, EKVADOR, ŞİLİ İSE, LÜTFEN YORUM KDV NUMARANIZI BIRAKIN. 3) BAZEN PAKET ÜLKENİZİN ÖZEL TARAFINDAN ENGELLENEN, BU YÜZDEN EN KISA SÜREDE BİLDİRİN LÜTFEN. ZİYARET ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER VE İYİ GÜNLER.

Mürekkep Püskürtmeli İçin (BDT) sürekli Mürekkep Sistemi Yazıcı

HP İçin HP932 933 ürün İsmi CIS CISS Sürekli mürekkep sistemi Otomatik Sıfırlama Çip İle 6100 6600 6700 7110 7610 seçin HP

Orijinal cips tarafından tasarlanmış gibi uzun süreli test ile sürekli cips sınırsız ve stabil çalışıyor. Ürün Durumu yeni, mürekkep Ürün Açıklaması dahil değildir

HP İçin HP950 İÇİN CIS CISS Sürekli mürekkep sistemi Otomatik Sıfırlama Çip Uyumlu Yazıcılar İle 6100 6600 6700 7110 7610 seçin HP

HP 6100 6700 HP Deskjet 6600 Kartuş Numaraları 932BK 933C (SİYAH) (MAVİ) KIRMIZI SARI

Kapasite : 100 ML/renk: 4 renk

Dikkat:çipi kullanmadan Önce,yazıcınız(hiç açılmamış veya kullanılan) yeni bir tane İse,orijinal mürekkep kartuşları yazıcı ile başlatmak gerekiyor. Satın aldığınızda lütfen ÖNEMLİ bize bildiriniz. ! ! ! ! ne modeli ne yazıcı var. bu kartuşları kullanmak yazıcınızın ne renk sipariş kartuşları soldan sağa zaman yüz yazıcı, bu yüzden biz bu geminin en kısa sürede yayına için

Avantajları:

1.Orijinal çip tarafından tasarlanmış olduğu gibi çip istikrarlı çalışıyor,bu refiillable Mürekkep Kartuşu çip yüklendi;

2.Kartuşları yükleyin,yükledikten sonra sonra seçim"Tamam" izleyin,yazıcı, tam mürekkep düzeyini gösterir ve mürekkep kullandığında azalır,eğer mürekkep seviyesi boş gösteriyorsa,göster "gri" veya ""ya da" olur!" ama sürekli olarak yazdırılabilir.

Dikkat:

Önce sipariş, mürekkep kartuşları ve yazıcı modeli modeli kontrol edin. Her ikisi de tek açıklama gibi aynı, sonra Sürekli Mürekkep Sistemi düzgün çalışmıyor olabilir.

Çipi kullanmadan önce,yazıcınız(hiç açılmamış veya kullanılan) yeni bir tane Varsa,orijinal mürekkep kartuşları yazıcı ile başlatmak gerekiyor.

Paket içerir:

Otomatik sıfırlama çip ile 1Set Sürekli mürekkep sistemi; 1 adet manuel.

Not:

1, aynı düzeyde mürekkep depolama depo dış şişe dengeli pozisyonu ve mürekkep yapmak için

Havalandırma deliği açmak için gereken zaman 2: karton genellikle iki delik vardır. (Delik) (büyük delik) tekli çantalı dolum bir delik. CISS, havalandırma yukarıda CISS dış kutusu ile donatılmış mürekkep püskürtmeli yazıcı hiçbir renk baskı hatası önlemek için mühürlü değildir.

Karton karton yazıcı: yerleştirme, daha yüksek ve paralel Yazıcı, Yazıcı masada olmalı ve kutunun olmayacak.

4, karton mürekkep uyarı alan ulaştığında, Dolum mürekkep lütfen. Aksi takdirde karmaşık processis dolum olurdu.

5, mürekkep açık tutulması için boru hattı akan durur, aksi takdirde baskı kalitesi etkileyeceğini

1. İletişim ve ödeme ihale kapandıktan sonra 7 GÜN içinde yapılmalıdır. Eğer bu şartlar yerine getirilmediği takdirde, satıcının ihalesi iptal etme hakkını saklı tutar.

2. EĞER en az 3 adet sipariş ederseniz, SİNGAPUR Post veya China Post Uluslararası Ekonomi Hava Posta ile gemi olacak , 3~22 iş günü,Farklı ülke, Farklı teslimat zaman alacaktır. Siparişiniz 3 adetten fazla olduğu takdirde, EMS seçeceğiz. EĞER DAHA HIZLI TAŞIYICI GEREKİYORSA, UPS/DHL/EMS İNDİRİM İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ . EMS ÖNERİRİZ.

3. Eğer alıcı olmayan açık koşul altında iade etmek istiyorsanız, alıcı ve alıcı iade nakliye ücreti nakliye masraflarını ödemek zorunda. lütfen anlayın. ürünlerimizin en pahalı, eğer ihtiyacınız varsa, lütfen açmayın. teşekkürler.

4. Geribildirim Politikası: düzenli bir şekilde geri bildirim dosya üzerinden gidiyoruz ve bize geri bildirim yayımlandı olanlar için geri bildirim gönderin. Herkes doğru tanıma alır ve bu süreç her iki taraf için biraz daha düzgün yapan bu ilke sağlar. Eğer bizimle birlikte hareket memnun iseniz, dosya üzerinde yorum bırakın lütfen ve bizim güncellemeleri yaptığımızda karşılığını emin olacağız. Göndermeden önce negatif geri bildirim bize bunu yapabiliriz lütfen. Negatif geri bildirim sorunları çözme yardımcı olmuyor.

5. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, bize teklifinizi yerleştirmeden önce mesaj gönderin.

6. Uluslararası alıcı herhangi bir özel görev veya aracılık ücreti,özellikle Almanya sizi sorumlu olacak. Ödeme ile kargo talimat/istek gönder.

Tüm CANON HP EPSON Baskı Kafası İÇİN Kardeşim İÇİN ciddi satarız, Belki diğer model Baskı Kafası var, QY6 Canon Baskı Kafası İçin bağlantıyı Model Uyumlu Durum aşağıdaki-0034 QY6 Canon Baskı Kafası İçin/Yeni Yenilenmiş-0035 QY6 Canon Baskı Kafası İçin/Yeni Yenilenmiş-00: 37'de/Yeni Yenilenmiş Lütfen erişecek

  • Yazın: Diğer
  • Marka Adı: FGHGF
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paket Boyutu: 7cm x 8cm x 13cm (2.76in x 3.15in x 5.12in)

İlgili ürünler

Trending.