ZPDECOR İşi Devekuşu Tüyleri saçak Toptan Şeftali Pembe Devekuşu Tüyü Saçak Döşeme 10Yards

v96454

Yeni ürün

320.78TL 288.68TL

Etiketler: trim tüy, Devekuşu Saçak, pembe devekuşu tüyleri, Ucuz trim tüy, Yüksek Kalite devekuşu saçak, Çin pembe devekuşu tüyleri Tedarikçiler.

devekuşu tüyü,devekuşu tüyü döşeme,beyaz devekuşu tüyü döşeme,devekuşu tüyü tüy trim etek,pembe devekuşu tüyü döşeme,devekuşu tüyü döşeme,beyaz devekuşu tüyü döşeme,beyaz devekuşu tüyü trim,pembe devekuşu tüyü döşeme,devekuşu tüyü döşeme,beyaz devekuşu tüyü döşeme,devekuşu tüyü süsler,devekuşu tüyü döşeme,toptan devekuşu tüyü saçak,devekuşu tüyü saçak,mavi devekuşu tüyü saçak,devekuşu tüyü saçak boyalı,

ZPDECOR İşi Devekuşu Tüyleri saçak Toptan Şeftali Pembe Devekuşu Tüyü Saçak Döşeme 10Yards

10 Ürün Bilgileri Marka Adı ZPDECOR Ürün Adı Devekuşu Tüyleri Saçak Malzeme Devekuşu Tüyü Yararlı Dekorasyon, Düğün Dekorasyon,Kostüm tasarım Boyutu-15cm(Yaklaşık 4-6inch) Renk Şeftali Pembe 10 Metre Paket Boyalı /renk Ticaret yöneticisi cn1518055001sojt Şirket Adı Shanghai ZP Craft Co Ltd Mağaza Web Sitesi Açıklama

Bu bağlantıyı şeftali pembe devekuşu tüyü saçak,Eğer ödeme emri veya prapare önce başka bir renk ihtiyacınız Varsa,lütfen bizimle irtibata geçin(Ticaret Müdürü ile bir mesaj veya kartvizit bırakabilirsiniz)

Ürün Açıklaması

Devekuşu Fringe 10 metre. Bu şeftali pembe devekuşu tüyleri trim dikişli birlikte. Düğün için mükemmel, elbiseler ve diğer işçiliği amaçlar için. Bu tüyler yaklaşık 4 ila 6 inç uzun ve eşleşen bir renk kaplama bağlı. Bu toplu tüyler en iyi düz bir uygulama istenen yerlerde kullanılır. Sık sık eklenen dolgunluk için katmanlıdır. Tuhafiye, kostüm, düğün dekorasyon, terzilik ve diğer uygulamalar ve tasarımlar kullanmak için mükemmel. Tüyleri temiz ve dezenfekte edilir, kullanıma hazır. Toptan ve miktar indirim mevcuttur. Baktığınız için teşekkürler.

İpuçları:

Ürün Resim 1,Eğer bulmak muadilleri saklıdır kopyalamak ayrılmış tür ,tüm hakları,alınan %100 idi .

Tüy 2,Tüm El Seçin ve kalitesi %99 A+++ ,kullanılan oran ,lütfen alıcı arkadaşlar rahat satın hissediyorum temin edilebilir.

- Pricture daha fazla ayrıntı görmek:

* Resim *Gösteren

* SERTİFİKA *

1,SAĞLIK SERTİFİKASI : US$50.00

2,FUMİGASYON/DİSNFECTİON SERTİFİKA : US$50.00

3,ORİJİNAL SERTİFİKA : US$50.00

Açıklama:

Sizin için sertifika yapmak için , ödeme Önce,lütfen fristly (trademanager aracılığıyla bize ulaşın veya sipariş için mesaj bırakabilirsiniz) bize ulaşın ve bize hangi sertifika söylemem gerekiyor mu? sonra herşeyi onayladıktan sipariş,fiyat değişikliği,Son olarak öde lütfen olacağız.teşekkür ederim.

*LÜTFEN DİKKAT*

1, Rengi:

Tüyler tüm gerçek shootting olan,Yüzünden,ışık,renk sorunu kapalı ekran veya başka bir issure farklı renk ve mutlu, parsel esas alınan için lütfen.Eğer renk alıcılar için çok yüksek bir talep varsa,lütfen sipariş önce bizimle irtibata geçin.

2,kalite:

Tüyler yaygın şekli ve boyutları değişir. Tüm bu tüyler kurtarıldı kuşlar vardır. Kuşlar mutlulukla birlikte büyük bir uçuş kafes içinde muhafaza edilir, bu yüzden tüyleri ile oynadı ve de çiğnenmiş olsun. Tüyleri bazı küçük kusurları olabilir.

3,Kullanım:

Tüyleri temiz ve kullanılmaya hazır arındırılmış.El sanatları için bu tüyler kullan,parti,kostüm,Ev Dekorasyon ya da düğün süslemeleri süsleme yapabilirsiniz.

* * NAKLİYE ÖĞELERİ

* DİKKAT edin *

Ürün tam ödeme alındıktan sonra en kısa sürede sevk edilecektir.Eğer exchang adres ya da başka bir istek istiyorsanız ,lütfen 24 saat içinde bizimle irtibata geçin .

1,Eğer satın alma ve hizmet ile memnun iseniz, içtenlikle yüksek puanı ile olumlu bir geribildirim için nezaketiniz için teşekkür Ederiz.

2,tüm sorun bir sorun değildir, lütfen bize güvenin. Tüm müşterilerimizin %100 memnuniyeti için çalışıyoruz!

Seninle 3,İleri Kurmak isteyen Uzun vadeli bir İş İlişkisi! :)

Madde gayet geldiğinde 1,büyük ölçüde Olumlu Görüşleriniz için teşekkür Ederiz.

2,Eğer herhangi bir sorun Varsa, bize Hoş mesaj göndermek için çekinmeyin, ve 24 saat içinde (hafta sonu ve resmi tatiller hariç) size cevap verecektir.

Mağaza ve Mutlu Alışveriş sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz !

devekuşu tüyü,devekuşu tüyü döşeme,beyaz devekuşu tüyü döşeme,devekuşu tüyü tüy trim etek,pembe devekuşu tüyü döşeme,devekuşu tüyü döşeme,beyaz devekuşu tüyü döşeme,beyaz devekuşu tüyü trim,pembe devekuşu tüyü döşeme,devekuşu tüyü döşeme,beyaz devekuşu tüyü döşeme,devekuşu tüyü süsler,devekuşu tüyü döşeme,toptan devekuşu tüyü saçak,devekuşu tüyü saçak,mavi devekuşu tüyü saçak,devekuşu tüyü saçak boyalı

  • renk: Şeftali Pembe Devekuşu Tüyü Saçak
  • Mağaza web sitesi: http
  • Ticaret yöneticisi: cn1518055001sojt
  • Boyutu: 10-15cm(about 4-6 inch)
  • Desen: Tüy Elbise Düğün Dekorasyon
  • Ürün Adı: Devekuşu Saçak
  • Model Numarası: Şeftali Pink_Ostrich Tüy Saçak
  • Malzeme: Devekuşu Tüyü
  • şirket Adı: Shanghai ZP Craft Co Ltd
  • Adı : ZPDECOR Tüy
  • Marka Adı: ZPDECOR
  • Paket: 10 metre/lot
  • Ünite Tipi: (10 Metre/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.