XF1268 Sayfa 1 2016 Yeni Su Transferi Çıkartma Tırnak Sanat Çivi Çıkartma Geçici Dövmeler Filigran Sarar Tırnak Araçları, Güzellik Manikür

v96546

Yeni ürün

6.79TL 4.73TL

Etiketler: sticker tırnak sanat çıkartmaları, tırnak sanat çıkartmaları, tırnak sarar, Ucuz sticker tırnak sanat çıkartmaları, Yüksek Kaliteli tırnak sanat çıkartmaları, Çin çivi Tedarikçileri sarar.

XF1268 Sayfa 1 2016 Yeni Su Transferi Çıkartma Tırnak Sanat Çıkartmalar Tırnak Geçici Dövme su transferi çıkartmalar kullanma Tırnak Araçları, Güzellik Manikür Filigran Tamamladı .

1. Döşeme, temiz ve tırnak cilası. Tırnaklar için arka plan rengini ve kuru.

2. Ürünün film, Kaldır desen kesip(kışın sıcak su kullanın) 1 su---20 saniye içine dalma.

3. Tırnakları nemlendirmek, pozisyonda pıtır seç.

4. Bir kağıt havlu ile su Sop ve kuru darbe.

5. Kuru Temizle oje kapak ve darbe. 1 dikkat edin. Basit ve kolay 2 parlak görünümlü sonuçlar ile. Kullanmak güvenli: hiçbir toksinler tırnaklarınızı 3 içine boşalır. 4 doğal veya yanlış çivi kullanılabilir. Çok şık, kolay 5 herhangi bir tırnak renk eşleşmesi için. Her parça tırnak etiket 1 kart/levha için yeterli 6 1 tam ayarlamak için. Yepyeni bir plastik torba içinde, talimatları 7 dahil. Lütfen dikkat,Bu tırnak sticker parçası, tırnak ucu sadece tırnak sopa Paketi etkisini göstermektir

1 Önemli/OPP Torba parça! Bu ürün Çin Post Olağan Küçük Paket Artı tarafından sevk edilecektir. Takip numarası var. Eğer sakıncası yoksa, lütfen sipariş vermeyin.

Bize

Victool tırnak matkap ucu, tırnak sanat araçları ve diğer güzellik araçları üretimi yapan profesyonel bir üreticisidir. Shanghai Yangtze Nehri Deltası en büyük ikinci kenti olan, Zhejiang Eyaleti, Çin'de bulunan, Çin en güçlü ekonomi, en güçlü ve potansiyel bir bölge.

Şirket gelişmiş ekipman ve makineler ithal ve modern yönetim atölye üzerinde 1000 metrekarelik alanı kapsıyor.

Çekirdek değer anlayışımız dürüstlük, Bilgelik kalpten gelen Gücü“, müşterilere Ulaşmak, geleceği Yaratmak”. Her zaman sıkı kalite kontrol ve özenli müşteri hizmeti için varız.

Bize ulaşın ve samimi bir işbirliği yapabiliriz umarım hoş geldiniz.

Gönderi

Bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 7 GÜN içinde öğeleri göndereceğiz.

Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi uarantee etmiyoruz. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti,harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

Ödeme

Siparişinizi vermeden önce, eğer öğeleri ile istekleri varsa bizimle bilgileri doğrulamak lütfen. 3 gün içinde tam ödeme lütfen.

Alipay, Batı Birliği, TT kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci Emanet yoluyla kabul edilir.

Döner

15 gün içinde makbuz teyit sonra geri dönmek için bir nedenimiz var. Ama ücret iade tüm mal alacak.

Satın alma ile memnun değilseniz, Trademanager veya e-Posta ile bize ulaşın ve sorun hakkında mümkün olduğunca çok bilgi sağlamak durumunda. Elimizden geleni sorunları çözmek için en iyi yolu bulmak için elimizden geleni yapacağız.

  • Boyutu: 6.5cm x 5.2cm
  • Malzeme: Su film kağıt
  • Model Numarası: XF1268
  • Miktar: 1 adet
  • Öğe Türü: Etiket & Etiketi
  • Stil: Etiket & Etiketi
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)

İlgili ürünler

Trending.