4 adet=2pair Nem Ayak Maskesi Peeling Pedikür İçin Yumuşak Peeling Ayak Maskesi Bakım Çorap Topuk Ölü Deri tırnak Etlerini Kaldırmak Nasir

v99246

Yeni ürün

28.40TL 21.33TL

Etiketler: peeling ayak maskesi, ayak maskesi, nasir kabuğu, Ucuz peeling ayak maskesi, Yüksek Kaliteli ayak maskesi, Çin nasir kabuğu Tedarikçiler.

4 adet=2pair Nem Ayak Maskesi Peeling Pedikür İçin Yumuşak Peeling Ayak Maskesi Bakım Çorap Topuk Ölü Deri tırnak Etlerini Kaldırmak Nasir

bu AYAK maskesi 2pieces 1pair 1pack=var=

4 adet 2pair 2Bag==paket dahil :

Kullanım Kılavuzu - doğru talimat çok önemlidir, ayak maskesi etkisi etkileyecektir.

1. yıkayın ve sıcak su ile ayaklarınızı ıslatın, sonra ayaklarınızı kurulayın.

2. ayak maskesi paketini mührü kesmek için makas kullanın.

3. ayak maske özü ile yeterli iletişim sağlamak için dışarıda normal bir çift çorap giymek tavsiye ediyoruz.

4.35-95 dakika sonra ayak maskeyi çıkarın, sonra ayaklarınızı temiz.

5. Çoğu kişi 48 sonra ölü deri soyma için saat kullanın, ama nedeniyle farklı cilt tipi için, biri 2-3 çifti, yine 48 saat sonra ayak maskesi kullanın lütfen ihtiyacı olabilir başlatın.

6. eğer aktif kesik ya da yaralar varsa bu maskeyi kullanmayın.

7. 48 saat kullanımdan sonra sıcak su ile ayaklarınızı ıslatın öneririz.

NOT: 3-5 gün kullandıktan Sonra atık eski ayak azotlu yavaş yavaş bu süreçte düşmek, 5-7gün olacak. Herkesin metabolizması farklı olduğundan, bu nedenle düşme zamanı da farklıdır.

Gönderi:

1) bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 5 gün içinde öğeleri göndereceğiz.

2) hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi uarantee etmiyoruz. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

3) nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

Verir:

1) müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.

2) Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade Edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.

3) alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Geribildirim:

1) memnuniyeti ve olumlu geri bildiriminiz bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.

2) Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun Varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Kullanın: Ayak
  • Madde: Diğer
  • Marka Adı: efero
  • Sertifika: GZZZ
  • peeling : ayak maskesi
  • NET WT: 50 ML
  • Üretildiği Ülke/Bölge : Çin
  • Yazın: Ayak Maskesi
  • ölü deri: Cuticles
  • GZZZ: YGZWBZ
  • Model Numarası: peeling ayak maskesi
  • Paket Boyutu: 28cm x 15cm x 10cm (11.02in x 5.91in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Ünite Tipi: (4 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.