Tırnak Sanat Glitter Sparkle Glitter Ultra İnce Tırnaklar Vücut Sanatı El Sanatları Renkli Toz Toz Makeup10g / Çanta

v27488

Yeni ürün

4.73TL

Etiketler: tırnak sanat glitter, sanat glitter, toz toz, Ucuz tırnak sanat glitter, Yüksek Kaliteli sanat glitter, Çin toz toz Tedarikçiler.

Tırnak Sanat Glitter Sparkle Glitter Ultra İnce Çivi Sanat Vücut 10 g / torba 100% brand new Ağırlık:Appox El Sanatları.Paket başına 10 g/tek renk Renk: 18 renk.(bunu ne zaman sipariş ,pls ihtiyacın renk hakkında mesaj bırakın. çok Ultra İnce Glitter, şimdi yanardöner renkler de dahil olmak üzere birçok renk seçeneği teşekkür ederim! Çivi üzerine yerleştirin,Akrilik,UV jel tırnak cilası için yalnız tırnak sanat etkisi veya tasarım İçin tek tırnak tarzı profesyonel kullanım ve ev kullanımı için Uygun yeni Marka istersen doğal, yanlış, akrilik, uv jel tırnak Kolay işlemek için kullanılan, güzel tırnak tasarımları oluşturmak Olabilir kullanmak için Ekle

Sayın Müşterilerimiz:

Kombine nakliye yapıyoruz, bitirmek alışveriş sonra, lütfen faturayı değiştirme için bize ulaşın. Teşekkür ederim! Nakliye: Rus Arkadaş İçin: adı, ödeme Emirleri 2 iş günü içerisinde alıcının hoş adresi için sevk edilecektir yaparken, ikinci ad ve soyadı dahil olmak üzere, tam adını söyle Lütfen. İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye dahil değildir N oraml teslim süresi: 25-35 iş günü ABD, İNGİLTERE/ Kanada/ Avustralya 25-35 iş günü Avrupa 30-40 iş günü Rusya 45-65 iş günü Brezilya/ Güney Amerika 45-65 iş günü Uluslararası Alıcılar - Lütfen Dikkat:. Bu suçlamalar alıcının sorumluluğundadır. Bu ek maliyetleri teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız geri bildirim: Lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Paket aldıktan sonra herhangi bir sorun varsa,pls serbestçe yerine anlaşmazlık açmadan veya olumsuz yorum bırakarak bizimle temas kurmaktan hissediyorum. Elimizden geleni sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Model Numarası: a56
  • Marka Adı: Sanat lalic
  • Malzeme: Glitter
  • NET WT: 10 g
  • Öğe Türü: Tırnak Glitter
  • Miktar: 1 paket
  • Paket Ağırlık: 0.017kg (0.04lb.)
  • Paket Boyutu: 8cm x 13cm x 1cm (3.15in x 5.12in x 0.39in)
  • Ünite Tipi: Çanta

İlgili ürünler

Trending.