Tasarımlar Gizli KIRMIZI Kristal Elmas Bikini Beyaz Mayo Kadın 2017 Biquini Pembe Alt Brezilyalı Mayo Mayo Seti

v56390

Yeni ürün

164.54TL 115.16TL

Etiketler: elbise tasarımı, takım elbise, elbise pembe, Ucuz takım elbise tasarımı, Yüksek Kaliteli takım elbise, Çin Tedarikçileri pembe elbise.

Tasarımlar Gizli KIRMIZI Kristal Elmas Bikini Beyaz Mayo Kadın 2017 Biquini Pembe Alt Brezilyalı Mayo Mayo Seti

Çok profesyonel bir ekip bikini tasarımı bir gücü var, bu bölümde, özgürce, iyi gelecek tek (Ölçümler) vücut parametreler boyutu iletisini sonra, yani daha hazır boyutu gönderebiliriz bikini, bikini ÜST ve alt, ihtiyaç boyutu ile birleştirilebilir karıştırın. Bikini elmas (müşteri hizmetlerine başvurmanız gerekir), kalp ek olarak, elmas şeklinde, diğer elmas gibi seçebilirsiniz seçim 50 ihracatçısı, elmas bikinili kullanılan değil sadece, aynı zamanda al aşağı Al, günlük moda giyim, kemerler, şapkalar ve diğer fonksiyonları kabul edilebilir. Nakit elmas bikini, Hoşgeldiniz arkadaşlar Sipariş var. Mayo boyutu çok büyük olduğu için, L ve XL, eğer ihtiyacınız varsa, Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçin. ÜST ve Alt mal özgürlüğü ile ifade edilebilir, farklı renklerde mağazamızda Alt ve üst Karıştır ve Eşleştir rüya bikini olarak bulunabilir. Toptan, OEM üretim, satış mağazası ve diğer iş işbirliği ihtiyacınız varsa, Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçin.

Eğer daha fazla fotoğraf görmek için, Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçin ihtiyacınız varsa, fotoğraf daha fazla fotoğraf çekmek için hazırız.

Alıcılar göster geribildirim:

Bikini ÜST, iki seçenek vardır:

1. Daha iki kanca tarafı, C cup göğüsleri etrafında bir kayış dolgun Güzel kadın

2. Göğüs kemeri Yular ortasında, nispeten ince Güzel kadın

ÜSTTEKİ boyutunu ayarlamak için üç delik açılır.

Meme için yeterli alan giyildiğinde ÜST kullanır büzüşme bikini tasarımı, meme toplamak oldukça yükseldi, göğüsler basık değil

Bikini ÜSTÜ köpük pad, kendi tercihlerine göre, kaldırılan özelleştirebilirsiniz, kalın göğüs pedi değiştirin.

Mayo kullanımdan sonra kuru Sünger pad, bir başkasını kurtarmak kaldırmak için tavsiye edilir.

Elmas da kaldırılabilir veya değiştirilebilir, aşağıdaki şekil referans, İstasyon Mektuplar bize ulaşın değiştirilmesi, farklı süsler, fiyatı ayarlanması gerekebilir.

Lütfen renk özellikleri ile favori bikini seçin, eğer toka değiştirirseniz, bize ulaşın.

Lütfen zaman sırasına göre karşılık gelen görüntünün renk özniteliği seçin. Eğer rüya kombinasyonu bikini set yoksa, daha fazla bikini dükkanı görüyorum:

Dizini girin: daha fazla Mayo pantolon Görmek

Dizini girin: daha fazla Mayo ÜST Görmek

Gönderi Hakkında

Ürün tam ödeme çözümlendiğinde 5 iş günü içinde sevk edilir.Eğer zamanında öğe olsun,bize ilk irtibata geçiniz, size,kontrol ve kısa sürede çözmek isteriz biz.24 saat içinde normal posta cevap verecektir. bazen hafta sonu ya da tatil nedeniyle küçük bir gecikme var.Eğer 48 saat sonra mail bizim ulaşırsan,bize başka mail adresi spam veya temas kontrol edin. EPacket : aşağıdaki ülkelerden gelmesi için 7-15 gün İsrail,Suudi Arabistan ,Fransa,Norveç,Rusya Federasyonu,Ukrayna ,İngiltere ,Almanya,Avustralya ,ABD ,Kanada nakliye senaryolar :

15-30 gün hakkında PostN L: Avrupa bölgeler , yaklaşık 10-15 gün , diğer alan

Ülkenin geri kalanı , kullandığımız "Çin Post Air Mail" ya da "HongKong Post Air Mail" reçete hakkında 20-35 gün Kayıtlı , Eğer bir paket değer ve 30-60 gün hakkında "Çin Post Olağan Küçük Paket Artı" reçete kullanacağız .

Eğer ülkenizde gelmesi , bu lojistik çözümler daha kolay gümrükten E MS", yaklaşık 3-10 gün e hızlı lojistik , önerilen kullanım:"-gerekirse , ve genellikle bir vergi ödemek zorunda değil , eğer başka bir ifade gerekiyorsa , gelir vergisi, gümrük işlemleri ve ödeme anlamak için , olup gümrükten var .

İpucu : başarıyla gümrükten geçmek için , paket bildirilen değer vergisi ödemekten muaf olabilecek $ , göndeririz . Eğer fatura gümrük vermeyi , bize bir mesaj bırakın lütfen gerekirse , elektronik , sadece yazdırma için Fatura göndermek ve gümrük sağlayacağız .

İade Ve Geri Ödeme

1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü ve KİMLİK için özel bir sebep ile bize SAĞLAMAK GEREKİR.

3. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

4. Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

Hakkındaki Görüşleriniz

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir.

  • Bikini Aksesuarları: Elmas kristal şekli
  • Pad İle : Evet
  • Destek Türü: Ücretsiz Tel
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • biquinis 2016 brasileiro feminino: Brezilya Bikini
  • Mayo: yaz stili
  • Bel: Düşük Bel
  • bölge de bain femme: bölge de bain
  • Boyutu: XS, S, M
  • 2016 bikinili kadınlar : costumi da bagno donna
  • Uygun: Uygun boyuta doğru, normal boyutunu alır
  • Marka Adı: malinsa tarafından victoria
  • 2016 Mayo : 2016 yüzmek
  • biquinis: için Mayo kadın
  • Öğe Türü: Bikini Set
  • Desen Türü: Yamalı,Katı
  • bikini push up: Mayo kadın
  • Model Numarası: İki yüz elli iki
  • Malzeme: Polyester,Naylon,Spandex,Terylen
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 14cm x 21cm x 18cm (5.51in x 8.27in x 7.09in)
  • Paket Ağırlık: 0.26kg (0.57lb.)

İlgili ürünler

Trending.